''Orlići'' - ''Srce na teren'' recept za Portugalce!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.07.2014.
18:22
Izvor: Sportske.net

Dan pred polufinale Evropskog prvenstva protiv Portugala, selektor naše omladinske reprezentacije Veljko Paunović izneo je svoja očekivanja, uveren da će njegovi igrači ''ostaviti srce na terenu'' i izboriti plasman u finale.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Posle odličnih igara u grupnoj fazi takmičenja, omladinska reprezentacija Srbije stigla je do polufinala Evropskog prvenstva, gde će im rival biti sjajna selekcija Portugala.

Taj meč je na programu u ponedeljak od 21 čas, a dan pred susret sa Portugalcima, selektor naših ''Orlića'' Veljko Paunović veruje da će Srbija, bez obzira na važnost meča, odigrati rasterećeno, jer su pobedom u dramatičnom duelu sa Bugarima obezbedili plasman na Svetsko prvenstvo.

On je takođe, izneo niz pohvala na račun narednog rivala, naglašavajući da se, uz Nemce, radi o najkvalitetnojoj ekipi na šampionatu, ali ipak zna recept za uspeh protiv favorizovanog protivnika.

''Pokušaćemo da našim defanzivnim postavkama i ofanzivnim organizacijom suprostavimo Portugalcima, koji imaju problem ako nemaju loptu u posedu. Moramo i da budemo čvrsti, snažni i odlučni, da imamo fantastičan odnos prema zadacima i zahtevima i da igramo sa strašću i srcem do poslednjeg zvižduka'',
otkriva Paunović svoja očekivanja od ''Orlića''.

Njegov tim će biti lišen pomoći povređenog Danila Pantića, ali se u tim vraća kapiten Nemanja Maksimović.

''Nažalost u nastavku će nam nedostajati povređeni Danilo Pantić, kome želim što brži oporavak, da se što pre vrati klupskim i reprezentativnim obavezama. Što se tiče Maksimovića, on je veoma važan igrač i lider ove generacije. Dobro je što se kartoni do polufinala brišu, jer je takmičenje vrlo zahtevno i teško i nema dovoljno vremena za oporavak'', istakao je Paunović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke