Orlići, srce na teren! (17.00)

Autor: Miloš Marković
petak 10.10.2014.
10:04
Izvor: Sportske.net

Finale pre finala, odlučujuća bitka za izabranike selektora Ćurčića vodiće se danas u Jagodini, gde Orlići dočekuju 'Crvenu furiju'.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Nije Srbija mogla da dobije jačeg rivala u borbi za mesto na Evropskom prvenstvu.

Žreb je nemilosrdno odlučio da se desetkovani Orlići odmere sa najboljima, sa selekcijom Španije, koja u Srbiju stiže sa timom u kome će igrati jedan Isko, te Munir, prvotimci velikih Real Madrida i Barselone.

Srce srpskih junaka ne preza pred izazovom, prilika je današnji meč da se to srce ostavi na terenu.

„Svesni smo da igramo sa jednom od najjačih selekcija u Evropi. Gosti su stigli u najjačem sastavu, izuzetno ih cenimo i poštujemo, ali verujemo i u naše kvalitete i verujemo da možemo ravnopravno da im se suprotstavimo.“

„Ovo je veliki ispit za ovu generaciju, možda i najveći mogući, videćemo tačno gde smo u odnosu na evropskog prvaka.“, rekao je selektor Ćurčić.

Bez Jojića, Spajića, Markovića, Nastasića, Mitrovića, Đuričića, posao neće biti nimalo lak, naročito ako se uzme u obzir da će na suprotnoj strani stajati jedan Isko, Munir El Hadadi, Deulofeu, Morata...

„Španija je favorit na papiru, ali moraće to da pokaže na terenu. Ipak, nešto se malo pita i Srbija, za nas je ovo finale pre finala.“, jasan je selektor mlade reprezentacije.

Utakmica u Jagodini počinje u 17 sati.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke