''Orlići'' spremni za dvoboj sa Malijem!

Autor: Beta Beta
utorak 02.06.2015.
13:33
Izvor: Beta

Omladinsku (U20) reprezentaciju Srbije u sredu očekuje veoma važan duel sa selekcijom Malija na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu. Naš vezista Marko Grujić veruje da će ''Orlići'' ostvariti bolji rezultat nego na premijeri protiv Urugvaja.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Srpski fudbaler Marko Grujić rekao je danas da je njegova ekipa kvalitetnija od selekcije Malija i da veruje da će to presuditi u predstojećem meču Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina.

"Mali je klasična afrička selekcija, nepredvidivi su i sa njima je uvek sve moguće, što se videlo i protiv Meksika, kada su pobedili možda bolju ekipu. Mi moramo da ponovimo onakvu igru koju smo pružili protiv Urugvaja, dobili smo pohvale sa svih strana, a sigurno će stići i golovi... Protivnik jeste malo rasterećeniji, ali mi imamo veći kvalitet i siguran sam da će to presuditi", rekao je Grujić za sajt FSS.

Fudbaleri Srbije izgubili su od Urugvaja sa 0:1, u utakmici prvog kola Grupe D na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina na Novom Zelandu, a sutra u drugom kolu igraju protiv Malija.

"Ne smemo više da razmišljamo o onome što je prošlo, utakmica sa Urugvajem definitivno nije bila naš dan. Nadigrali smo jakog protivnika, možda i potajnog favorita prvenstva, ali lopta nije htela u gol. Imao sam i ja odličnu priliku, odmah po ulasku u igru, praktično u prvom kontaktu sa loptom. Pozicija za šut je bila dobra, ali se odjednom stvorilo previše igrača na liniji i nisam pogodio. Biće bolje, nadam se", kazao je Grujić.

Meč između Srbije i Malija u drugom kolu Grupe D Svetskog prvenstva igra se sutra od 9.00 po srednjeevropskom vremenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
iskreni navijac
Tuesday, 02.06.2015
16:13
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 02.06.2015
13:44

Nemojte samo da vi pobedite Mali, a Meksiko nas pa da se stvori trougao u kojem bismo mi bili cetvrti:-p I obavezno odustanite od eksperimenata i one igre sa trojicom pozadi, Jovanovic na klupu, a Gajic u prvi tim: Rajkovic- Gajic, Veljkovic, Babic, Antonov- Zdjelar- Maksimovic, Milinkovic-Savic- Zivkovic, Saponjic/Mandic, Gacinovic, odnosno (pre ovo): Rajkovic- Gajic, Veljkovic, Babic, Antonov- Zdjelar, Maksimovic- Zivkovic- Milinkovic-Savic, Gacinovic- Saponjic/Mandic.

avatar
Čika Marko
Tuesday, 02.06.2015
13:36

A Mali kao neka sila....daj bre ljudi koji dvoboj...