"Orlići" slavili na poslednjoj proveri pred Mundijal!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 21.04.2015.
17:17
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Reprezentativna selekcija Srbije koju čine momci mlađi od 20 godina upisala je u utorak novi trijumf u kontrolnom susretu igranom u sklopu priprema za predstojeći Mundijal na Novom Zelandu.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Reprezentativci Srbije mlađi od 20 godina upisali su trijumf u poslednjoj proveri pred Mundijal na Novom Zelandu, pošto su u utorak u SC FSS u Staroj Pazovi savladali Honduras rezultatom 2:1 (1:0).

Bila je to prilika da selektor Veljko Paunović na delu vidi igrače na koje računa za predstojeće Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu, a utakmica se pokazala izuzetno interesantnom i neizvesnom.

Honduras je bio pravi izbor što se pokazalo na terenu, a Srbija je do trijumfa došla golom koji je postigao Stefan Beko četiri minuta pre kraja susreta.

Vodeći pogodak za "Orliće" bio je delo Stefana Ilića već posle 10 minuta igre, dok je izjednačujući gol za Honduras postigao Džejms Orenal u 81. minutu.

Utakmica je obilovala grubim startovima pa je napadač subotičkog Spartaka Srđan Plavšić posle jednog od takvih završio na medicinskim pregledima. Ustanovljenog je, međutim, da se radi o lakšoj povredi.

Selekcija do 20 godina na taj način je uspešno obavila i treću proveru od početka godine pa sa tri trijumfa u duelima sa Mjanmarom i Hondurasom odlazi na Mundijal na Novom Zelandu koji je na programu od 30. maja do 20. juna tekuće godine.

Reprezentacija Srbije nalazi se u grupi "D" sa selekcijama Meksika, Malija i Urugvaja a prvu utakmicu igra 31. maja protiv "Urusa".

Srbija: Dmitrović (68' V. Milinković-Savić), Gajić (81' Pankov), Milošević (68' Rademaher), Stevanović, Babić (55' Antonov), Maraš (81' Stoicev), Zdjelar (60' Cvetković), Janković (46' Makarić), S. Milinković-Savić (46' Plavšić, 60' Dražić), Iilić (68' Beko), Mandić (81' Stojković)

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Дадоредстар
Tuesday, 21.04.2015
18:37

Ови клинци играју и разваљују наспрам старијих

avatar
Nikola Nikola
Tuesday, 21.04.2015
17:46

Pantić fali ovoj ekipi, Živkovića, Šaponjića, Jovića, Grujića, Ristića, Maksimovića... ne pominjem jer će se oni priključiti, ali Pantić je njihov kreator. Videlo se na EP prošle godine razlika sa njim i bez njega

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 21.04.2015
19:41

Pantić ne fali ovoj ekipi, jer Pantić već od decembra nije odigrao utakmicu za A tim Partizana.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 22.04.2015
14:43

Da li je ova ekipa odigrala sad utakmicu ili pre pola godine ? U ovom trenutku nam Pantić nije potreban.

avatar
Nikola Nikola
Tuesday, 21.04.2015
21:36

Možda im baš zbog toga i fali? Da li sam ja napisao da ga u ovom trenutku treba zvati, ili sam napisao da nedostaje na terenu?