"Orlići" silni na debiju Dekijevog naslednika!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.09.2016.
18:11
Izvor: Sportske.net

Kadetska reprezentacija Srbije ubedljivo je savladala Belorusiju u prvoj od dve kontrolne utakmice, a meč u Staroj Pazovi obeležio je debi sina Dejana Stankovića.

instagram.com/stefistankovic
instagram.com/stefistankovic

Povezane vesti

Ubedljivom pobedom nad odabranom selekcijom Belorusije (6:2) kadetska reprezentacija Srbije nastavila je sa pripremama za predstojeći kvalifikacioni turnir za Evropsko prvenstvo koji se od 26. do 31. oktobra igra u Italiji.

Kontrolni duel sa Belorusima odigran je na terenu SC FSS u Staroj Pazovi, a na tribinama su se našli čelnici Saveza ali i savetnik novog predsednika UEFA Dejan Stanković.

Bivši reprezentativac je u društvu svog dobrog prijatelja Marka Pantelića posmatrao debi svog najstarijeg sina koji je danas upisao prvi nastup u dresu sa državnim grbom Srbije.

Kapiten Intera Stefan Stanković odigrao je svoj prvi meč u dresu reprezentacije Srbije, a njegov nastup i ubedljivu pobedu "Orlića" su osim Dejana Stankovića i Marka Pantelića pratili i Slaviša Kokeza, Tomislav Karadžić, Goran Bunjevčević, Perica Ognjenović i drugi fudbalski poslenici.

Što se tiče kadetske reprezentacije, izabranike Ilije Stolice očekuje još jedna provera sa Belorusijom, a protivnici na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo biće im Italija, Makedonija i Albanija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ninoslav Krejic
Tuesday, 20.09.2016
20:45

Srecno i da nadmasi tatu.Da nije pisalo da je ovo pored Stankovica Pantelic ne bih ni znao osisao se

avatar
Ninoslav Krejic
Tuesday, 20.09.2016
20:21

Srecno i da nadmasi tatu da nije pisalo da je ovo pored Stankovica Pantelic ne bih ga prepoznao osisao se

avatar
xman
Tuesday, 20.09.2016
19:57

Taman sam htio da kazem da igra preko veze, kad ono, mali je kapiten Intera, a to se preko veze ne postaje..samo naprijed mali, da budes kao otac

avatar
RadovanRD
Tuesday, 20.09.2016
19:22

Sta je sa frizurom kuco?

avatar
Nicklas Bendtner
Tuesday, 20.09.2016
18:56

A da napisete ko su bili strijelci, kako je tekla utakmica vi samo o Stankovicevom sinu, nemam nista protiv njega ali dajte malo prostora i drugim momcima mozda se tu kriju neki buduci reprezentativci.

avatar
MOE28
Tuesday, 20.09.2016
18:45

Ono kad je Dekijev sin iznad celog tima. Ok, sve je to lepo ali i druga deca igraju za tu reprezentaciju. I kapitensku traku je izgubio neko ko je duze u timu zbog Dekijevog sina koji debituje.

avatar
PADAMNAGORE
Wednesday, 21.09.2016
14:38

Kapiten Intera rodjace!

avatar
CZYNWA
Tuesday, 20.09.2016
18:27

Ove klince (Dekiejvog malog, Adzica Juniora...) mediji dosta sputavaju. Stavljaju im veliki teret na ledja, jer su djeca proslavljenih fudbalera, tako da klinci skoro uvijek igraju pod pritiskom, da moraju odma da se pokazu, da sutra neko ne bi pricao nesto tipa: 'eno ga, Dekijev sin, vec dobio poziv u reprezentaciju, a moj mali, duplo talentovaniji, pa nece da ga dovedu na probu u Sopot, jbg nisam ja Deki, BAJO MOJ' :D