"Orlići" sa novim frizurama napadaju Amere!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.06.2015.
18:42
Izvor: Sportske.net

Dva dana uoči četvrtfinalne utakmice na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina delegacija FSS, stručni štab i omladinski reprezentativci podvrgnuti su kolektivnom šišanju.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Ukoliko ste pomislili da su "Orlići" došli na ideju da se kolektivno šišaju na "nulu" ili da se farbaju u žuto poput Rumuna na Mundijalu 1998. godine ne morate da brinete, u pitanju je uobičajeno uređivanje.

Srpska delegacija na Novi Zeland je otputovala još 18. maja što znači da uveliko "troši" četvrtu nedelju na jugoistočnom kraju sveta.

Zbog toga je u hotelu "Kraun Plaza" u Oklendu u petak organizovano kolektivno šišanje u čiju svrhu je angažovana frizerka koja živi na drugom kraju Oklenda.

Frizerka Bilja "našla" se zemljacima u momentu kada su reprezentativci osetili potrebu da urede frizure a interesantno je da posao nije mogao da bude obavljen u jednom danu pa će deo reprezentativaca morati da sačeka subotu.

Podsećamo da će reprezentacija Srbije u nedelju od 06:30 odmeriti snage sa selekcijom SAD u okviru četvrtfinala Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke