"Orlići" - Prve provere sa Hrvatskom

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.02.2015.
15:25
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Omladinska reprezentacija Srbije pripreme za kvalifikacije kroz koje će pokušati da se domogne Evropskog prvenstva počinje dvomečom sa vršnjacima iz Hrvatske.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije (U19) počinje sa pripremama za Elitnu rundu kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo dvomečom sa selekcijom Hrvatske.

Selektor Ivan Tomić saopštio je spisak igrača na koje računa za duele sa zapadnim susedima a evo koji se fudbaleri nalaze na njemu:

golmani: Filip Manojlović (Crvena zvezda/Sopot), Boris Radunović (Rad), Vladimir Stojković (Sporting Lisabon)

odbrana: Miroslav Bogosavac (Partizan), Đorđe Bašanović (Čukarički), Milan Gajić (OFK Beograd), Marko Rademaher (Herta Berlin), Filip Kusić (Energi Kotbus), Srđan Babić (Vojvodina), Vukašin Jovanović (Crvena zvezda), Miladin Stevanović (Partizan)

vezni red: Saša Lukić (Partizan), Aleksandar Desančić (Vojvodina), Filip Bainović (Rad), Marko Grujić (Crvena zvezda), Miloš Pantović (Bajern Minhen), Luka Luković (Vojvodina), Uroš Stamenić (Vojvodina), Andrija Živković, Danilo Pantić (Partizan)

napad:
Nemanja Radonjić (Empoli, Italija), Saša Ćurko (Vojvodina), Luka Jović (Crvena zvezda)

Okupljanje reprezentacije je 22. februara u SC Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, gde će se omladinci pripremati i trenirati do mečeva sa Hrvatskom.

Prva utakmica između Srbije i Hrvatske zakazana je za utorak 24. februar od 14 sati u SC FSS u Staroj Pazovi, a dva dana kasnije na programu je revanš meč od 12 sati.

Našu omladinsku selekciju od 25. do 31. marta očekuje Elitna runda kvalifikacija u Holandiji, gde će nam pored domaćina rivali biti još Norveška i Švajcarska.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke