"Orlići" preslišali Luksemburg

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 24.10.2015.
18:45
Izvor: Sportske.net

Kadetska reprezentacija Srbije upisala je prva tri boda na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine, pošto je uz šest datih golova deklasirala Luksemburg u okviru kvalifikacione grupe "5".

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije sačinjena od igrača mlađih od 17 godina upisala je očekivanu pobedu na startu preliminarne runde kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo u Azerbejdžanu.

Izabranici Ilije Stolice savladali su domaćina kvalifikacione grupe "5" rezultatom 6:1 (2:0) čime su upisali očekivana tri boda na startu preliminarne runde takmičenja.

Već posle prvog poluvremena "Orlići" su imali dva gola prednosti zahvaljujući golovima veziste Njegoša Petrovića i Đorđa Jovanovića.

Pitanje pobednika rešeno je u 57. minutu kada je Nemanja Tomašević povisio na 3:0, a počasni gol za Luksemburg postigao je Vinsent Tin u 60. minutu.

U poslednjih dvadeset minuta susreta kadetska reprezentacija Srbije postiže još tri gola preko Bošnjaka, Đorđevića i Joveljića čime je upisan ubedljiv trijumf.

Narednu utakmicu u kvalifikacionoj grupi "5" Srbija će odigrati u ponedeljak protiv selekcije Litvanije koja je u prvom kolu poražena rezultatom 2:0 od strane vršnjaka iz Austrije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Nikola
Saturday, 24.10.2015
20:42

Šta se desilo sa Julijanom Popovićem? Ozbiljna povreda, ili preventiva?

avatar
Enciklopedija
Saturday, 24.10.2015
18:55

Samo napred omladino..Pa za koju godinu da bude kvalitetna smena generacija...Samo da vise ne gledamo ovu bruku A reprezentacije.