''Orlići'', niste sami - Srbija je uz vas! (17:00h)

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.09.2014.
10:20
Izvor: Sportske.net

U pomalo mučnoj atmosferi posle svih pehova u poslednje vreme, ali i tvrdog stava Dika Advokata da ni na koji način ne pomogne našoj mladoj reprezentaciji, srpski ''Orlići'' dočekuju večerašnji meč odluke po pitanju plasmana u baraž za Evropsko prvenstvo.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Posle svih dešavanja na relaciji ''A'' reprezentacija - Savez - mlada reprezentacija Srbije, stiče se utisak da su ''Orlići'' prepušteni sami sebi pred današnju (17:00h) utakmicu protiv Severne Irske, presudne za plasman u baraž za Evropsko prvenstvo.

Podsetimo, selektor naše seniorske reprezentacije Dik Advokat je ostao istrajan u stavu da mlađe selekcije ne mogu da računaju na njegovu pomoć, čak ni u tako teškoj situaciji u kojoj se našao selektor ''Orlića'' Radovan Ćurčić.

Stav Holanđanina podržao je i prvi čovek FSS Tomislav Karadžić, dok je Savo Milošević, direktor naših mlađih selekcija prokomentarisao da to samo znači da više ne postoji interes da Ćurčićev tim ode na Evropsko prvenstvo.

Posle svih povreda i suspenzija, Radovan Ćurčić pred današnji meč u Portdaunu ima na raspolaganju ukupno 18 fudbalera (15 igrača i trojicu golmana), ali bar za sada ne želi ni sa kim da polemiše, svestan da je ostalo na njemu i njegovim igračima da i u takvim okolnostima pokuša da napravi uspeh.

''Imam ovih 15 junaka koji su najbolji što mlada selekcija danas može da izvede. I neću da kukam, da pričam priču 'šta bi bilo kad bi bilo', jer pred sobom imamo kompletnu Severnu Irsku i jasan cilj da pobedimo'', izjavio je Ćurčić, a prenosi ''Sport''.

U odnosu na meč protiv Italije, Ćurčić neće imati ni Brašanca, ni Ćosića na raspolaganju, ali se u tim vraća Marko Petković.

Bilo kako bilo, bez obzira da li su ih unapred otpisali oni koji su mogli da im pomognu sada kada je najteže, jasno je da ''Orlići'' mogu da računaju na podršku navijača iz Srbije, koji će od 17 časova svim srcem biti uz njih.

Verujemo da će i naši reprezentativci ''ostaviti srce na terenu'' i obradovati nas pobedom i plasmanom u baraž.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke