"Orlići" na Norvešku bez tri bitne karike

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.11.2016.
12:22
Izvor: Sportske.net

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Tomislav Sivić saopštio je danas da za prvi meč baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo ne može da računa na čak trojicu igrača.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije nalazi se pred poslednjom preprekom na putu ka Evropskom prvenstvu koje će naredne godine biti održano u Poljskoj, a prvi deo poslednje bitke za plasman na kontinentalnu smotru zakazan je za petak od 18 časova na stadionu Partizana.

Selektor Tomislav Sivić saopštio je u četvrtak novinarima nepovoljne vesti koje su vezane za povrede igrača i tako potvrdio da u prvom meču sa Norveškom neće moći da računa na trojicu bitnih igrača.

Prethodnih dana pisali smo da je Miloš Veljković povređen i on je već otpao za dvomeč sa Norvežanima, ali je danas stigla potvrda da Sivić neće moći da računa ni na Marka Grujića i Mihaila Ristića.

"Miloš Veljković nije mogao da se priključi timu, jer je dijagnoza takva da ne bio bio spreman za meč. Marko Grujić je juče probao da odradi trening. Realnije je da bude spreman za drugu utakmicu. Mnogo nam znači što je tu. Na Ristića ne možemo da računamo, on mora da miruje još 2-3 dana" rekao je Tomislav Sivić.

Kako je rekao selektor, Miloša Veljkovića bi u startnoj postavi trebalo da zameni Vukašin Jovanović, a ostaje da se vidi za koja će se rešenja Sivić opredeliti na pozicijama koje pokrivaju Mihailo Ristić i Marko Grujić.

Prvi meč baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo mladih reprezentacija Srbije i Norveške igra se u petak od 18 časova a revanš je zakazan za 15. novembar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 10.11.2016
13:34

P.S. Mozda ce cak i Bjelica umesto Lukica...

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 10.11.2016
13:28

Kao da postoji neka dilema u pogledu levog beka, to ce igrati Antonov:-D VMS/Radun/Manojlovic- Gajic, Jovanovic/Maras, Lazic, Antonov- Zivkovic, Maksimovic, Lukic, Gacinovic- SMS- Djurdjevic. Posle da udju Ninkovic ili Meleg, Cavric ili Meleg i Mihajlovic ili Plavsic, ali nadam se da mi necemo morati da vijamo rezultat:-D

avatar
Povratak kralja 44
Thursday, 10.11.2016
19:15

Rajković - Gajić, Veljković, Milenković, Antonov - Živković, Maksimović, Zdjelar, Marković - Đurđević, Mitrović.

avatar
Povratak kralja 44
Thursday, 10.11.2016
21:10

Nisam ljubitelj igrača kao što je SMS, prema karakteristikama koje poseduje nije definisan igrač, niti je zadnji vezni, ni centralni, ni ofanzivni, ni špic, a sve je od toga pomalo. Nije igrač tempa i brzo se umara, ne bih ga ni otpisao jer ima kvalitet ali bih ga samo ograničeno koristio, obično u poslednjoj 1/3 utakmice i kada treba prebaciti težište duboko na protivničku polovinu. Realno Marković je najbolje levo krilo koje imamo U21, forma i njegovi problemi traju već duže ali ako bi ga pravi trener uzeo pod svoje opet bi bio najbolji. Gaćinović bi možda mogao da ima prednost u odnosu na njega ali i dalje smatram da je Marković veći potencijal.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 10.11.2016
19:40

A ne bi poslao poruku, gde ti je SMS? :-D Doduse, u formaciji 4-4-2 drasticno opada manevarski prostor za njega, shvatam zbog cega si ga izostavio. Samo nekoga drugog umesto Markeca, nervira me on jako...