''Orlići'' - Mogu li se pobediti ''strašni'' Nemci?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.07.2014.
20:15
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Naša omladinska reprezentacija u utorak igra meč drugog kola na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj, a rival je, čini se, najteži mogući - selekcija Nemačke.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Podsetimo, ''Orlići'' su ovo takmičenje započeli remijem sa Ukrajincima (1-1), ali uz ohrabrujuću igru, pa je utisak da će Paunovićev tim moći da parira Nemcima, koje mnogi smatraju glavnim favoritima za titulu.

''Panceri'' su na startu deklasirali Bugarsku sa 3-0, ali kapiten našeg tima Nemanja Maksimović uverava da će to ''Orlićima'' biti samo motiv više da pruže odličnu partiju.

''Nemačka je veselila i takve utakmice nas motivišu da se predstavimo u najboljem izdanju. Ovu utakmicu vidim kao šansu da se proverimo protiv, možda najbolje evropske selekcije i da vidimo naš trenutno nivo. Svaka utakmica je važna, tako gledamo i na sledeću, ali sam ubeđen da će se o plasmanu u polufinale odlučivati u poslednjem kolu'', istakao je Maksimović.

I selektor Veljko Paunović je optimista, iako je svestan težine zadatka koji oćekuje njegove izabranike.

''Nastavljamo borbu za plasman na svetsko Prvenstvo, protiv Nemačke, najkvalitetnijeg protivnika u grupi, a ujedno i jednog od favorita evropskog Prvenstva.

Međutim, čvrsto verujem u naše mogućnosti i činjenicu da smo najbolje partije pružali onda, kada je bilo najteže i najpotrebnije. Imamo nekoliko igrača, koje pokušavamo da oporavimo od premora i u zavisnosti od njihovog stanja ćemo pripremati utakmicu'',
izjavio je Paunović.

Drugo kolo, 22. jul:

Nemačka-Srbija, 18:00 (Peruc stadion, Papa)

Ukrajina-Bugarska, 21:00 (Peruc stadion, Papa)


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke