''Orlići'' kreću u pohod na EP - Jović i Šaponjić udarni tandem!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.09.2015.
19:07
Izvor: Sportske.net

Selektor omladinske U19 reprezentacije Srbije Branislav Nikolić okupio je danas u Staroj Pazovi igrače koje je pozvao za predstojeći kvalifikacioni turnir za EP u Estoniji.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Omladinska reprezentacija Srbije će od 8. do 13. oktobra učestvovati na prvom kvalifikacionom turniru u Estoniji. Osim ''Orlića'' i domaćina, učestvovaće i Češka i Jermenija, a dve prvoplasirane ekipe izboriće plasman u drugu rundu takmičenja.

Selektor Branislav Nikolić je na pripreme u Staroj Pazovi pozvao ukupno 22 kandidata, od kojih će 18 igrača otputovati na turnir u Estoniju.

Golmani: Vanja Milinković-Savić (Mančester Junajted), Đorđe Nikolić (Jagodina), Jovan Vićić (Crvena zvezda)

Odbrana: Marko Mijailović (C. zvezda), Miloš Šarenac (OFK Beograd), Miloš Stojanović (C. zvezda), Miloš Zlatković (OFK Beograd), Filip Stanković (C. zvezda), Nikola Jovanović (C. zvezda), Dragiša Gudelj (Ajaks), Bojan Avramović (Altah, Austrija),

Sredina terena: Lazar Zličić (Vojvodina), Nemanja Glavčić (Partizan), Stefan Janković (OFK Beograd), Ivan Jovanović (Čukarički), Aleksa Denković (OFK Beograd), Aleksandar Lutovac (Rad), Milan Senić (Bajer, Leverkuzen)

Napadači: Miloš Aćimović (Zrinjski, Mostar), Luka Jović (C. zvezda), Ivan Šaponjić (Partizan), Borko Duronjić (OFK Beograd).

Kao što se vidi, ubedljivo najviše igrača dolazi iz Crvene zvezde, ukupno šestorica, a kada je napad u pitanju, ponovo ćemo biti u prilici da vidimo tandem mladih nada Zvezde i Partizana Jović-Šaponjić, koji su sjajno sarađivali u kadetskoj konkurenciji.

Srbija će na turniru u Estoniji startovati 8. oktobra protiv domaće Estonije, dva dana kasnije rival ''Orlićima'' biće Jermenija, a u trećem, poslednjem kolu odmeriće snage sa selekcijom Češke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke