"Orlići" kod Advokata - Ćurčiću, snalazi se!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 22.08.2014.
22:19
Izvor: Sportske.net

Selektor "A" reprezentacije Srbije obavestio je kolegu Radovana Ćurčića da će najbolji mladi reprezentativci naše zemlje morati da se odazovu na njegov poziv za prijateljski meč sa Francuskom što znači da će "Orlići" bez najboljih pojedinaca igrati odluču

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Kupovina vremena koje je Fudbalski savez Srbije napravio postavljanjem Ljubinka Drulovića za vršioca selektorske dužnosti na kraju će se obiti o glavu selektoru mlade reprezentacije Srbije.

Umesto da sa selektorom koji će voditi "A" selekciju Srbija igra prijateljske mečeve u Irskoj i na turneji po Americi Diku Advokatu dat je jedan prijateljski meč sa Francuzima da se upozna sa reprezentativcima i isproba sve one koje vidi kao deo nacionalnog tima u kvalifikacijama za EP 2016. godine.

Zbog toga smo došli u situaciju da Holanđanin nema izbor već da sve mlade reprezentativce koji odskaču kvalitetom u odnosu na svoje vršnjake pozove u "A" tim u trenutku kada "Orlići" igraju odlučujuće mečeve za plasman na Evropsko prvenstvo.

NIJEDAN od članova kvinteta mladih reprezentativaca koji čine Lazar Marković, Aleksandar Mitrović, Matija Nastasić, Miloš Jojić, Filip Đuričić neće biti na raspolaganju Radovanu Ćurčiću za duel sa Italijom u Peskari!

Zbog toga će selektor mlade reprezentacije morati da nađe alternativna rešenja pa će pozive uputiti dojučerašnjim omladincima Sergeju Milnković-Saviću i Milošu Veljkoviću.

Ako se uzme u obzir i to da Marko Petković i Uroš Vitas nemaju pravo nastupa u duelu sa Italijom jasno je da "Orliće" čeka nemoguća misija u Peskari.

Sa druge strane, Dik Advokat moći će da se upozna sa kvalitetima mladih reprezentativaca koji su očito završili svoje misije u svojoj uzrasnoj kategoriji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke