''Orlići'' - Hoće li se Advokat smilovati?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.08.2014.
21:21
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Novi problem zadesio je selektora naše mlade reprezentacije Radovana Ćurčića uoči odlučujućih mečeva kvalifikacija za EP. Hoće li novi selektor ''Orlova'' Dik Advokat ipak popustiti?

Beta/Branislav Božić
Beta/Branislav Božić

Povezane vesti

Podsetimo, našu mladu reprezentaciju početkom septembra očekuju dueli protiv Italije i Republike Irske, u kojima se rešava pitanje hoće li se ''Orlići'' plasirati na Evropsko prvenstvo.

Selektor Radovan Ćurčić ima dosta problema u defanzivnoj liniji tima, pošto Petković i Vitas nemaju pravo nastupa, Nastasić je dobio poziv u ''A'' reprezentaciju, dok je proteklog vikenda pojavio još jedan problem - štoper Tuluza Uroš Spajić je doživeo povredu, pa ni na njega Ćurčić neće moći da računa.

Zbog toga će, po svemu sudeći, biti prinuđen da zamoli Dika Advokata da mu ustupi Matiju Nastasića za ove utakmice, iako je Holanđanin u startu naglasio da želi na raspolaganju za svoj debi protiv Francuske da ima sve igrače na koje računa.

Ipak, Ćurčić i dalje ne gubi nadu...

''Ja moram spisak da objavim u četvrtak, dakle, imamo još nekoliko dana da iznađemo rešenje. Svakako da nam je želja Nastasić i pričaćemo sa Advokatom da vidimo može li da ga prosledi nama. Jer on bi mogao da nam reši najveći problem'', izjavio je Ćurčić, a prenose ''Novosti''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke