"Orlići" dobili rivale u borbi za EP

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.12.2016.
18:31
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Omladinska i kadetska selekcija reprezentacije Srbije saznale su u utorak ko će im biti rivali u Elitnoj rundi kvalifikacija za Evropska prvenstva u Gruziji i Hrvatskoj.

Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Povezane vesti

Mlađe selekcije fudbalske reprezentacije Srbije dobile su u utorak protivnike sa kojima će igrati za plasman na Evropska prvenstva u svojim uzrasnim kategorijama.

Omladinska reprezentacija Srbije koju sa klupe predvodi Milan Kosanović nije imala sreće pošto je smeštena u Grupu 2 u kojoj se još nalaze selekcije Nemačke, Slovačke i Kipra.

Borba za plasman na Evropsko prvenstvo na programu je od 23. do 28. marta naredne godine, a kada se ima u vidu da će Nemačka biti domaćin Elitne runde kvalifikacija jasno je da naše omladince čeka težak posao.

Plasman na završni turnir Evropskog prvenstva koje će biti održano u Gruziji uz domaćina će još obezbediti i pobednici sedam kvalifikacionih grupa.

Nešto više sreće na žrebu imala je kadetska selekcija Srbije koju sa klupe predvodi Ilija Stolica, premda se ne može reći da naše kadete čeka lak posao.

Protivnici kadetske reprezentacije Srbije u Elitnoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj biće selekcije Švajcarske, Škotske i Crne Gore, a domaćin Grupe 4 biće Škotska od 17. do 22. marta naredne godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke