''Orlići'' dobijaju veliko pojačanje za večeras!?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 28.07.2014.
14:18
Izvor: Sportske.net, b92.net

Reprezentacija Srbije do 19 godina dobiće veliko pojačanje za večerašnji duel protiv Portugala u polufinalu Evropskog prvenstva u vidu Sergeja Milinković-Savića koji će se najverovatnije danas priključiti ekipi Veljka Paunovića u Mađarskoj, preneo je B92.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Povreda Danila Pantića zatekla je sve u našoj reprezentaciji koja večeras igra svoj meč polufinala Evropskog prvenstva za igrače mlađe od 19 godina, ali bi kao zamenu mogla da dobije jednog od najboljih igrača proteklog Evropskog prvenstva koje je igrano u Litvaniji.

U pitanju je nekadašnji igrač Vojvodine, a sada velika nada belgijskog Genka, Sergej Milinković-Savić, momak koji igra na poziciji zadnjeg veznog i koji će apsolutno biti dostojna zamena za mladog člana Partizana i ove reprezentacije.

Prema saznanjima B92, ovaj scenario predstavljaće epilog nakon pregovora Save Miloševića i Mitra Mrkele sa trenerom Genka, Emiliom Fererom, koji je konačno uspeo da izađe u susret Veljku Paunoviću.

Prema propozicijama ovog takmičen ja postoji mogućnost da nekadašnji igrač Vojvodine uđe u ovaj tim kao poslednja zamena, čeka se samo odobrenje UEFA koje se očekuje svakog trenutka.

Srbija igra svoj polufinalni meč večeras od 21 čas protiv Portugala, a ukoliko sve bude kako treba, ponovo ćemo na delu gledati duet na sredini terena koji je bio zaslužan za osvajanje zlata na EP u Litvaniji, Milinković-Savić i Maksimović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke