"Orlići" desetkovani - Ne igra pola tima!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.03.2016.
11:18
Izvor: Sportske.net

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Tomislav Sivić neće moći da računa na šestoricu standardnih igrača za predstojeće susrete sa Andorom i Holandijom.

fss.rs/Starsport
fss.rs/Starsport

Povezane vesti

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije nastavlja kvalifikacije za plasman na Evropsko prvenstvo u Poljskoj duelom sa Andorom koji je zakazan za 25. mart. Tri dana kasnije "Orlići" će odmeriti snage sa Holandijom a selektor Tomislav Sivić danas će objaviti spisak za te mečeve.

Mnogo toga se unapred zna jer selektor mlade reprezentacije u startu ne može da računa na povređenog Miloša Veljovića (polomio prst leve noge) i Mijata Gaćinovića koji ima mononukleozu, dok kvarter Rajković, Grujić, Maksimović, Milinković-Savić očekuje selidba u "A" tim.

To znači da se na spisku selektora mlade reprezentacije neće naći čak šestorica igrača koji bi verovatno počeli duel sa Andorom, ali to svakako ne sme da bude alibi jer sve osim tri boda predstavlja katastrofu.

Ako je za utehu, utakmicu sa Andorom mogli bi da počnu krilni fudbaleri Partizana Nemanja Mihajlović i Andrija Živković što će biti sjajna prilika da se vidi kako na delu izgleda tandem koji iz dobro poznatih razloga Ivan Tomić ne može da upari.

Reprezentacija Srbije se nakon pet odigranih utakmica u grupi "2" nalazi na trećem mestu na tabeli sa 10 osvojenih bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rivarinho
Thursday, 17.03.2016
14:56

Dobije decko poziv posle jednog iznadprosecnog poluvremena u seniorskoj konkurenciji! Toletov srpski fudbal!

avatar
ПРВАК ЈУГОСЛАВИЈЕ\'96
Thursday, 17.03.2016
12:22

Veljkovica. Sta nas vise treba da bude briga za mladu reprezentaciju, uspeh seniora je najvazniji u svakoj normalnoj zemlji na svetu! Jedno je (dobar) rad sa mladima u mladjim selekcijama, a drugo rezultatski imperativ! Nisu isti ciljevi, nije ista psih(ologij)a, pred mlade ne treba postavljati nepremostive barijere, blokirati ih i ubijati ih u pojam vec na samom zacetku karijere nego ih postepeno razvijati i usavrsavati!