"Orlići" demantuju sukob sa selektorom!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 20.11.2015.
20:17
Izvor: Sportske.net

Mladi fudbalski reprezentativci Srbije Nemanja Maksimović i Miloš Veljković demantovali su sukob sa selektorom Tomislavom Sivićem i poručili da im ne pada na pamet da odbiju poziv u nacionalni tim.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Pozivajući se na saznanja magazina "Desetka" sportski portali u Srbiji preneli su u četvrtak vest da je Nemanja Maksimović došao u sukob sa Tomislavom Sivićem i da više neće igrati za mladu reprezentaciju dok je on selektor.

Pored toga, plasirana je informacija da Maksimovićevim stopama namerava da krene i Miloš Veljković ali su obojica u petak demantovali takve navode istakavši da im ne pada na pamet da bojkotuju selektora i nacionalni tim.

"Nemam nikakvih problema sa selektorom. Ja sam uvek na raspolaganju reprezentaciji Srbije i nadam se da ću još dugo igrati za nju" kazao je za "Novosti" Nemanja Maksimović.

Strelac pogotka kojim su "Orlići" slavili u finalu Mundijalita ističe da nema problem sa odlukama selektora koji ga je "ohladio" tokom kvalifikacionog susreta za odlazak na Evropsko prvenstvo koji je Srbija igrača u Kopru protiv Slovenije.

"Odigrao sam previše utakmica ove godine, a Sivić je odlučio da me ne uvrsti u sastav protiv Slovenije. Nažalost, izgubili smo, ali pred nama je još pet mečeva u kvalifikacijama i postoji još dosta prilika da popravimo utisak" dodaje Maksimović.

Štoper mlade reprezentacije Srbije Miloš Veljković takođe je grejao klupu u Kopru ali tvrdi da to nije razlog da odbije reprezentativni poziv.

"Nisam to ni pomislio, a kamoli izjavio" kaže Veljković i dodaje,

"Iskreno, nisam srećan što nisam igrao u Sloveniji ali samo zato što mi svi volimo da smo na terenu. Da razjasnim, nisam ljut, poštujem odluku selektora Sivića i uvek ću biti tu za reprezentaciju Srbije. Ako dobijem poziv sigurno ću se odazvati" zaključio je Veljković.

Selektor Tomislav Sivić u petak se oglasio povodom napisa da je došlo do pobune u nacionalnom timu istakavši da se vodi kampanja protiv njega i da Nemanja Maksimović i Miloš Veljković u Sloveniji nisu igrali jer su podbacili protiv Italije.

Nadajmo se da će posle svega stvari doći na svoje mesto iako se plašimo da bi ona stara vezana za "prisustvo vatre gde ima dima" na kraju ipak mogla da se pokaže tačnom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Sunday, 22.11.2015
12:32

Нема везе да ли је било сукоба или не, Сивић ничим није заслужио да буде селектор!

avatar
116 GODINA VELICINE
Friday, 20.11.2015
21:22

Super. Ni ne treba da ga bojkotuju, igraci bi uvek i trebali pozivima da se odazivaju jer su predstavnici zemlje, a ne igraci ovog ili onog selektora. Sa druge strane, ako selektor uvidi da je naslabija karika, da nema prostora i baze za dalju saradnju, moralno je da ode sam!