Orlići, budite najbolji kad je najpotrebnije! (21.00)

Autor: Miloš Marković
petak 05.09.2014.
13:44
Izvor: Sportske.net

Iako oslabljeni, srpski reprezentativci su silno motivisani da u Italiji pokažu da nisu slučajno na čelu tabele grupe 9 kvalifikacija za prvenstvo Evrope.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Desetkovani neigranjem velikog broja prvotimaca, reprezentativci Srbije će večeras imati prvu meč loptu za obezbeđivanje baraža za plasman na Evropsko prvenstvo u Češkoj.

Stanje na tabeli grupe 9 takvo je da su reprezentaivci Srbije sa 13 bodova prvi na tabeli, ispred Belgije koja ima isti skor i trećeplasirane Italije sa bodom manje.

Plasman u baraž za EP ostvariće deset pobednika grupa, kao i četiri najbolje drugoplasirane ekipe, kao i domaćin.

Obzirom da igraju protiv direktnog rivala, Italije, Orlići žele da večeras u Peskari obezbede svoje mesto u baražu, bez obzira na probleme sa kojima se susreću. Uostalom, srpski mladi fudbaleri su protiv najboljih i najjačih rivali prikazivali najbolje partije. Neka tako bude i ovoga puta.

Naravno, bez važnih prvotimaca to nikako neće biti lako.

„Sve bi bilo lakše da su momci imali barem i jedan meč zajedno, ovako moramo u hodu da stvari postavljamo, nadam se na pravo mesto. Radimo, pričamo sa momcima, Italijane smo dobro skenirali, znamo odakle preti opasnost.“

„Važno je da od strarta uđemo u meč agresivbno, veoma koncentrisano, da puno trčimo. Došli smo do samog kraja ove teške, zahtevne grupe, pred nama je 180 minuta velike borbe i zato upravo sada tražimo još veću mobilnost.“, poručuje selektor Ćurčić.

Meč između Srbije i Italije se igra na stadionu 'Adriatiko' u Peskari, start je zakazan za 21 sat.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke