"Orlići" bez pomoći trojice "A" reprezentativaca!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.05.2015.
11:45
Izvor: Sportske.net

Selektor mlade reprezentacije Srbije Mladen Dodić u petak će objaviti spisak igrača na koje računa za predstojeće Evropsko prvenstvo u Češkoj na kojem sasvim sigurno neće biti trojice "A" reprezentativaca.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Mladu fudbalsku reprezentaciju Srbije u junu očekuje učešće na Evropskom prvenstvu u Češkoj Republici a u petak će pred novinare izaći selektor Mladen Dodić kako bi otkrio na koje igrače računa za kontinentalni šampionat.

Kako sada stvari stoje na spisku neće biti trojice "A" reprezentativaca sa kojima bi mlada reprezentacija bila jedan od kandidata za osvajanje titule. Bez Matije Nastasića, Aleksandra Mitrovića i Lazara Markovića borba za trofej deluje manje realna.

Defanzivac Šalkea nije dobio dozvolu kluba da ceo jun provede sa mladom reprezentacijom baš kao ni Lazar Marković, dok Aleksandra Mitrovića muči neugodna povreda zbog čega verovatno neće biti na spisku Mladena Dodića.

"Nama su na predstojećem šampionatu neophodni pre svega zdravi i motivisani igrači. Oni koji će u potpunosti biti spremni da opravdaju poverenje i obraduju naš narod u Srbiji i dijaspori" objašnjava selektor.

U odsustvu Aleksandra Mitrovića i Lazara Markovića udarne igle u napadu predstavljaće Aleksandar Pešić, Nikola Stojiljković i Aleksandar Čavrić a promena će biti i u ostalim linijama tima.

Spisak od 23 imena Mladen Dodić će objaviti u petak a Evropsko prvenstvo igra se od 17. do 30. juna u Češkoj Republici.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke