Orlandićev debi za Zvezdu - Ima li razloga za optimizam?

Autor: Darko Mitrović
subota 07.02.2015.
21:32
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Petar Orlandić je danas protiv Metalista prvi put zaigrao u dresu Crvene zvezde. Šta se može zaključiti iz tog polučasovnog nastupa.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kako smo objavili ranije večeras, Crvena zvezda i ukrajinski Metalist iz Harkova su remizirali bez golova, 0-0, što na prvi pogled ostavlja utisak da su napadači zakazali.

Ali, Zvezdin novajlija Petar Orlandić svakako ima opravdanje, s obzirom da se tek priključio novim klupskim drugovima i da je danas prvi put nastupio u dresu sa Zvezdinim grbom.

Zbog toga, on je posle meča izrazio zadovoljstvo svojim debijem.

''Utisci su veoma dobri, zadovoljan sam svojim debijem. Imao sam i jednu priliku za gol, nisam zatresao mrežu, ali ima vremena, sve će doći na svoje. Tek sam stigao, umoran sam malo.

Nadam se da ću se dokazati u nastavku priprema, ali pre svega je bitno da se uklopim u rad ekipe. Što pre to učinim, biće bolje i za tim i za mene'',
konstatovao je novi napadač Crvene zvezde, a prenosi zvanični klupski sajt.

Detalje sa današnje utakmice možete da pogledate OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Samo CZV
Saturday, 07.02.2015
22:42

Sportske su toliko naklonjene partizanu sa je to strašno.Bruka.

avatar
Saturday, 07.02.2015
23:28

Da li si ti normalan?? 70% mojih komentara uopste nema i ti dodjes i napises kako su sportske naklonjene Partizanu ... i ja i Kralj imamo po 9 banova i ti opet dodjes i napises kako su sportske naklonjene Partizanu. Tako pricate i o drzavi, tako i o Toletu, Tudjamo, Hrvatima, uvek ste pricali sve suprotno, sve sto se vama desavamo vi ste od sramote trpali nama.

avatar
Red Star
Sunday, 08.02.2015
21:11

ZG covek sa hiljadu lica mi je dao 26 negativnih ocena :). Koliko li ti naloga imas ovde verujem da nisam vise ne znas.

avatar
Milos023
Sunday, 08.02.2015
18:10

90% komentara ovde su tvoji,sto sa nazivom Zeljko Grobar sto sa milion drugih tvojih profila.....Zasticen si ovde kao beli medved!

avatar
Samo CZV
Sunday, 08.02.2015
04:09

Da li tebe još iko na ovom svetu smatra ozbiljno?

avatar
Red Star
Sunday, 08.02.2015
02:46

Da si banovan ne bi se mogao vracati sa istim nickom. Ili ne znas sta znaci ban ili mislis da mi ne znamo. Ban sa foruma znaci zbogom zauvek ali ti izgleda imas 9 zivota kao macka pa ti ne mogu nista. Na svakoj vesti ima po nekoliko tvojih komentara i zalis se kao ti je 70% neobjavljeno!!!