Orlandić završio u Urgentnom!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 11.07.2015.
14:56
Izvor: Sportske.net

Crnogorski fudbaler Petar Orlandić doživeo je težak pad na subotnjem treningu Crvene zvezde zbog čega je hitno prebačen u Urgentni centar.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Sedam dana uoči početka takmičenja u Superligi centarfor Crvene zvezde Petar Orlandić doživeo je stravičan pad na treningu zbog čega je hitno prevezen u Urgentni centar.

Crnogorski fudbaler se našao u vazdušnom duelu sa Damirom Kahrimanom i tom prilikom dobio udarac ali je usledio težak pad posle kojeg je ostao da leži na zemlji.

Saigrači i članovi stručnog štaba odmah su pritrčali kako bi fizioterapeutu Ivanu Popoviću pomogli da Orlandića odvede do svlačionice i potom ga smesti u kola ne bi li ga odvezao u Urgentni centar.

Kako saznajemo iz izvora bliskim igraču, Petar Orlandić je u svesnom stanju dovezen u Urgentni centar ali će lekari iz predostrožnosti obaviti detaljna ispitivanja ne bi li utvrdili da li je došlo do težih povreda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan123
Sunday, 12.07.2015
23:19

To je Crnogorac ne moze njemu nista da bude

avatar
ujka Vanja
Saturday, 11.07.2015
15:51

Brz oporavak Orlando,ne daj se!!

avatar
Ako cemo realno
Sunday, 12.07.2015
04:22

Uh, bas si se potresao, mrzim takve licemere koji na svakim vestima pljuju Zvezdu i Zvezdine igrece, a sad si uz njih...

avatar
ujka Vanja
Sunday, 12.07.2015
23:37

Kao prvo nisam licemer,kao drugo decko je doziveo opasnu povredu (ma sta ko mislio potres mozga moze biti itekako opasna povreda) i normalno je da mu pozelim brz oporavak.Jeste da je clan najljuceg rivala kluba za koji navijam i koji volim,ali pre svega sam covek i sasvim je normalno da coveku pozelim da se brzo oporavi.

avatar
Sukica9
Saturday, 11.07.2015
15:03

Najbolje pojacanje Zvezde ove sezone