Orlandić: "Svaki gol za Zvezdu je bitan"

Autor: Miloš Marković
utorak 31.03.2015.
13:57
Izvor: Sportske.net

Istakao se napadač crveno-belih protiv Bora, nameće se treneru Lalatoviću za prvi tim.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda je pauzu u prvenstvu iskoristila za gostovanje Boru, slavili su izabranici Nenada Lalatovića ubedljivim rezultatom, a sva četiri gola za crveno-bele postigao je Petar Orlandić, od čega jedan glavom, i jedan sa bele tačke.

Kako kaže, igrao je kao za bodove.

"Veoma sam dobro ušao u utakmicu, maltene kao da je za bodove. Već sam rekao da je meni svaka utakmica bitna, čak i one prijateljske, i uvek gledam da se nametnem treneru i ostvarim neki učinak. Slušala me je lopta, pored četiri gola imao sam i stativu, sve u svemu, moram biti zadovoljan svojim nastupom, makar kada je realizacija u pitanju.", rekao je Orlandić, koji je efikasnost pokazao i na prethodnim prijateljskim utakmicama.

Na tri prijateljske utakmice, crnogorski fudbaler je postigao osam golova. Očekuje da će dobre partije dobiti šansu da potvrdi i na zvaničnim mečevima.

"Nadam se da ću već protiv Novog Pazara dobiti šansu, jer želim da doprinesem ekipi i na zvaničnim utakmicama. Svaki gol je za Zvezdu bitan, ali bitniji su bodovi, i želim da pomognem ekipi da ih osvoji.", jasan je Orlandić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke