Orlandić presudio Napretku

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 18.07.2014.
20:14
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Fudbaleri Napretka iz Kruševca odigrali su u petak još jedan kontrolni meč u sklopu priprema za novu sezonu a protivnik im je bila golubovačka Zeta.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Nakon što je pljusak odložio kontrolni susret Napretka i iranskog Padidea koji je trebalo da bude odigran u sredu, superligaš iz Kruševca u petak je odigrao novi kontrolni susret sa golubovačkom Zetom.

Crnogorski prvoligaš izašao je kao pobednik iz kvalitetne kontrolne utakmice a strelac jedinog gola za tim iz Golubovaca bio je povratnik u tim, doskorašnji član izraelskog Hapoela iz Tel Aviva Petar Orlandić.

Obe ekipe nastupile su u najjačim sastavima a Orlandić koji je prošle zime figurirao kao potencijalno pojačanje Partizana i više inostranih klubova pobedonosni pogodak postigao je u 45. minutu susreta.

Trener superligaša iz Kruševca izjavio je nakon meča da mu je od rezultata mnogo važnije bila igra ekipe i činjenica da je propušteno dosta izglednih prilika.

"Pripremne utakmice mi uvek služe da vidim šta je dobro u timu a na čemu još treba raditi. Imali smo danas dosta neiskorišćenih šansi. Uz adekvatno pojačanje koje očekujem do kraja pripremnog perioda i uz kontinuirani rad imaćemo odličnu ekipu za početak prvenstva" kazao je Siniša Gogić.

Ekipa Siniše Gogića nastavlja sa radom na Zlatiboru a tokom narednih dana "Čarapane" očekuju i novi kontrolni susreti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke