Orlandić: "Pitanje trenutka kada će pasti prvenac"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.03.2015.
13:10
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Napadač Crvene zvezde Petar Orlandić tvrdi da ga nešto lošije izdanje u Subotici nije pokolebalo i da će vrlo brzo uslediti i prvenac u crveno-belom dresu koji sa nestrpljenjem iščekuje.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Jedan od najlošijih pojedinaca u duelu Spartaka i Crvene zvezde odlučan je u nameri da što pre postigne prvenac u takmičarskim utakmicama a činjenica da se već nametnuo treneru govori da bi to moglo da se dogodi vrlo brzo.

"Stigao sam poslednji u ovaj tim, na samom kraju prelaznog roka. Uspeo sam brzo da sustignem svoje saigrače, da nadoknadim propušteno i da se uklopim, a zbog svega toga mi je cilj bio da makar budem u 18 igrača, a da vremenom radom i zalaganjem izborim šansu" kaže Orlandić.

Podgoričanin je od dolaska u Crvenu zvezdu upisao po 60 minuta u duelima sa Jagodinom i Spartakom ali mi nije pošlo za rukom da postigne prvi gol u crveno-belom dresu. U prijateljskim mečevima već je postigao četiri gola ali, kako tvrdi, još uvek čeka na ono pravo.

"Svaki gol je bitan zbog samopouzdanja a i zato što je to ipak Zvezda, a u Zvezdi je svaki gol lep. Nisam imao sreće da zatresem mrežu u Subotici, ali verujem da je samo pitanje trenutka kada ću upisati prvenac u utakmici za bodove" dodaje Orlandić.

Narednu priliku za dokazivanje Orlandić bi mogao da dobije već u subotu kada Crvena zvezda na svom terenu dočekuje kruševački Napredak.

"Voleo bih da debitujem i pred našim navijačima, želja mi je da igram pred tolikim brojem navijača, makar i minut, ali da pobedimo i osvojimo nova tri boda" zaključuje visoki napdač.

Utakmica 20. kola Jelen Superlige između Crvene zvezde i Napretka zakazana je za subotu, 21. mart, sa početkom od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke