Orlandić igrao "poker" u Boru!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 30.03.2015.
14:54
Izvor: Sportske.net

Crvena Zvezda je lako danas izašla na kraj sa ekipom Bora u prijateljskoj utakmici, na kraju je bilo 4:0 u korist Beograđana uz sjajnu partiju Petra Orlandića.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena Zvezda je bila u centru pažnje danas u Boru, gostovanje u ovom gradu na istoku Srbije uopšte nije prošlo nezapaženo.

Što se igre tiče, fudbaleri Crvene Zvezde su dominirali utakmicom, a "eksplodirao" je ponovo Petar Orlandić, momak koji je ove zime stigao u redove beogradskih crveno-belih.

Prvi gol videli smo u 9. minutu meča, Darko Lazović je odlično pronašao Petra Orlandića koji lagano matira golmana domaćih za 1:0 u korist trenutno drugoplasirane ekipe na tabeli JSL.

Samo deset minuta je trebalo Crvenoj Zvezdi da postigne još jedan pogodak. katai je napravio odličan prodor, asistirao je Orlandiću koji ponovo postiže pogodak, svoj drugi na ovoj utakmici za dupliranu prednost.

U 30. minutu smo videli najbolju priliku za ekipu Bora koja je pogodila stativu, da bi na drugoj strani Orlandić takođe zatresao okvir gola. Ipak, samo 12 minuta kasnije uspeo je da postigne svoj het-trik.

Ponovo je asistent Lazović, ovoga puta je Crnogorac postigao gol glavom za 3:0 i svoj het-trik.

U 49. minutu penal za Crvenu Zvezdu nakon faula nad Stefanom Đorđevićem, a loptu je ponovo uzeo Orlandić koji sigurno pogađa i postiže svoj četvrti gol na meču postavivši tako konačan rezultat.

Mogla je Zvezda i do petog gola, ali je Mbođ, čovek koji je danas bio u centru pažnje, promašio penal u 55. minutu.

Prvo poluvreme: Kahriman, Cvetković, Mbođ, Đorđević, Anđelković, Bosančić, Stojanović, Katai, Lazović, Gavrić i Orlandić.

Drugo poluvreme: Kahriman, Mijailović, N. Cvetković, Mbođ, Đorđević, Tufegdžić, Bosančić, N. Jovanović, Lazić, Gavrić i Orlandić. U igru su kasnije ušli i Trkulja i Bjeličić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak