Originalno - Ovako je Rastavac kaznio sukobljene prvotimce

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 31.03.2016.
10:42
Izvor: Sportske.net

Trener Radničkog iz Niša Milan Rastavac iskoristio je pauzu u šampionatu da sukobljene prvotimce Aleksandra Jovanovića i Nemanju Lakić-Pešića kazni na jako domišljat i originalan način.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Poslednju utakmicu koju su fudbaleri Radničkog iz Niša odigrali uoči reprezentativne pauze u šampionatu obeležio je sukob Aleksandra Jovanovića i Nemanje Lakić-Pešića.

Ukoliko se ne sećate kako su se golman i štoper Radničkog sukobili, to možete pogledati OVDE, a trener Milan Rastavac iskoristio je pauzu u šampionatu da ih "žestoko" kazni.

Umesto suspenzije ili novčane kazne trener Radničkog je pribegao sankcijama koje podrazumevaju povratak u "đačke klupe", odnosno na fudbalske početke kada se učilo ponašanje na terenu.

Strateg Radničkog kaznio je sukobljene prvotimce "društveno korisnim radom", pa će tako Aleksandar Jovanović i Nemanja Lakić-Pešić do kraja nedelje raditi sa omladinskom selekcijom.

Portal "realsanisave.com" prenosi da je Aleksandru Jovanoviću naloženo da pomaže mladim golmanima, dok je Nemanja Lakić-Pešić "imenovan" za pomoćnog trenera omladinske selekcije.

Ovakav potez Milana Rastavca pokazuje da nije bez razloga imenovan za najboljeg trenera u Srbiji za 2015. godinu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bobar84c
Thursday, 31.03.2016
18:29

Rastavac je gospodin i uz Bozovica najbolji trener u JSL.

avatar
Goran Zdravkovic
Thursday, 31.03.2016
11:42

ceo icident su novinari pokrenuli, jesu se oni pokoskali ali odmah i pomirili i zagrljeni dosli pred juznom tribinom nakon utakmice, dokle vise lazi i propagande, pisite malo sta je zalbom i kradjom igraca, manite se traceva... a profesor Rastavac vam ovim potezom porucuje sta je zapravo bilo tacno...

avatar
MozdaRealan
Thursday, 31.03.2016
22:09

Раставца сам изузетно цијенио до утакмице са Партизаном у Нишу. Потврђујем да ни једном у свом животу нисам гледао лошију утакмицу па чак ни кад играју трећелигаши! Партизан био мало је рећи очајан али Раднички је показао да нема ни играча а ни игре. Тактика овог тренера за ту утакмицу је била : чим примиш лопту испуцај је што даље од себе а кад Партизан напада ударај што више можеш. Нигдје акција, покушаја, дриблинга, додавања, шутева... Јад и туга.

avatar
MozdaRealan
Friday, 01.04.2016
14:42

Није проблем у играчима него у тренеру који не зна да створи никакву тактику.

avatar
Goran Zdravkovic
Thursday, 31.03.2016
23:33

i sa takvom igrom ti sudija skroji rezultat i ne pruzi sansu za pobedu, a mi osim iskusne odbrane nemamo iskusne napadace tj navalu, to su sve klinci koji polako ulaze i tek ce se o njima pricati, polako, nemaju ti klinci menadzere i novinare da svaki dan se prica i pise o Apostolovicu, Mrkicu, Todorovicu, Krsticu, Mitrovicu...

avatar
noname
Thursday, 31.03.2016
11:28

i na pripremama obavezno u istu sobu!

avatar
Thursday, 31.03.2016
10:49

Bravo. Ovako se radi sa igračima.