Optimizam u Voši: ''Pokazaćemo ono najbolje protiv OFK-a i Zvezde!''

Autor: Beta Beta
sreda 30.09.2015.
22:27
Izvor: Beta

Fudbaler Vojvodine Aleksandar Paločević rekao je danas da veruje da će se njegova ekipa vratiti na nivo sa početka sezone i da će neutralisati pad forme.

BETA/BETAPHOTO/MLADJAN IVANOVIC/DS
BETA/BETAPHOTO/MLADJAN IVANOVIC/DS

Povezane vesti

Vojvodina je trenutno peta na prvenstvenoj tabeli sa 17 bodova, 12 manje od vodeće Crvene zvezde. Paločević je podsetio da je Vojvodina u dosadašnjem delu sezone odigrala 19 utakmica, za razliku od klubova koji nisu igrali evropske kvalifikacije.

"Niz od tri utakmice bez pobede svakako nije za pohvalu, ali ne sumnjam u to da ćemo se brzo uzdignuti i povratiti onu formu sa početka sezone. Znali smo da pad forme kad-tad mora doći i eto, to se nama dogodilo sada", rekao je Paločević za klupski sajt.

"U svlačionici je sve okej i atmosfera je normalna kao i pre. Svesni smo da ova kriza mora proći i ja verujem da ćemo pokazati naš kvalitet već protiv OFK Beograda, pa kasnije i protiv Crvene zvezde",
kazao je Paločević.

Naredni protivnik Vojvodine biće OFK, klub u kojem je Paločević ponikao i iz kojeg je prešao u novosadski klub pred početak sezone.

"Nakupilo se mnogo lepih uspomena, tako da im želim sve najbolje. Doduše, oni su letos baš promenili ekipu i od novih što su došli, praktično nikog ne znam.

Poznajem nekoliko igrača koji su igrali zajedno sa mnom, a kao najopasnijeg bih izdvojio napadača Ivicu Jovanovića, koji će sigurno biti najveća pretnja po naš gol"
, naveo je Paločević.

Utakmica između Vojvodine i OFK Beograda igraće se u subotu od 15.00, u 12. kolu Super lige Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srbija voli Zvezdu
Thursday, 01.10.2015
08:37

Pokazali ste vi dovoljno protiv Cukarickog, Rada i Borca. Jedva ste pobedili onu smejuriju od partizana, a sad ste nasli nama da pretite.