Optimizam u Humskoj, Partizan na dobrom putu?

Autor: Beta Beta
četvrtak 10.03.2016.
13:41
Izvor: Beta

Posle dve pobede nad Nišlijama, raspoloženje u Partizanu je sada već mnogo bolje nego posle derbija...

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana Bojan Šaranov i Marko Jevtović rekli su danas da je njihova ekipa na pravom putu i da mora još da radi kako bi pobedjivala u svakoj utakmici do kraja sezone.

"Bilo je dobro na poslednjih nekoliko utakmica. Sve to ide uzlaznom putanjom i treba da nastavimo ovako jer smo na dobrom putu. Nema opuštanja, moramo da budemo fokusirani na svaku utakmicu. Teškom mukom smo došli do ovoga i moramo još jače da radimo", rekao je Šaranov novinarima u Beogradu.

Partizan je izgubio prve dve utakmice prolećnog dela sezone, od OFK Beograda i Crvene zvezde, a potom je dva puta savladao Radnički, u Kupu i Super ligi Srbije.

"Moramo da potvrdimo mini seriju od dve pobede. Kada si u Partizanu, svaka utakmica ima specifičan pritisak i bila nam je potrebna potvrda, poput prošlonedeljne pobede u Nišu.

Trebalo nam je nešto ovako. To nije još ono što želimo, moramo da imamo kontinuitet. Nije dovoljna jedna, dve ili tri pobede. Moramo da budemo svesni situacije i pravimo niz"
, kazao je golman crno-belih.

Šaranov je kazao da sa rastom samopouzdanja ekipe, raste i njegovo.

"Kada si u Partizanu nemaš puno posla, pa je to teško, jer moraš da budeš spreman za jedan-dva udarca na utakmici", dodao je Šaranov.

Partizan će u narednom prvenstvenom kolu dočekati Voždovac pred praznim tribinama, a Šaranov je rekao da će to biti specifična utakmica.

Prema njegovim rečima, Voždovac ima kvalitet, deluje uigrano i ima brze napadače, tako da će na to morati da se obrati posebna pažnja.

U Partizanu je promenjen trener golmana, pošto je Radišu Ilića zamenio Nemanja Jovšić.

"Radiša je otišao iz ličnih razloga, želim mu sve najbolje i da mu zahvalim za sve što je uradio za nas. Novom treneru bih poželeo dobrodošlicu, znamo se od ranije i ne sumnjam da će sve biti kako treba", rekao je Šaranov.

Marko Jevtović je kazao da je ekipa Partizana pokazala zajedništvo i energiju u duelima sa Radničkom.

"Iza nas su dve teške utakmice, ali smo u njima pokazali veliko zajedništvo i energiju, jako dobru atmosferu među nama. Nadam se i siguran sam da će to biti sve bolje kako utakmice budu odmicale", kazao je Jevtović.

On je rekao da 32 boda zaostatka za vodećom Crvenom zvezdom u prvenstvu ne treba da predstavlja problem kada je reč o motivaciji.

"Kada se nosi crno-beli dres, ne može da nedostaje motivacija. To nosi veliku težinu i obavezu. Moramo da pobedimo svaku utakmicu", rekao je zadnji vezni igrač crno-belih.

Prema njegovim rečima, pobede nad Radničkim su podigle samopouzdanje ekipi.

"Pokazali smo energiju i to je najpozitivnija stvar koja je izašla iz te utakmice. Na osnovu toga, sa pravom smatram da ćemo beležiti dobre rezultate u nastavku", rekao je Jevtović.

Kako je rekao, veliki hendikep će biti igranje bez publike protiv Voždovca.

"Fudbal se igra zbog publike, tako da je čudno. Podrška navijača nam mnogo znači. Situacija je takva kakva jeste, moramo da se naviknemo. Znamo da imamo podršku iako navijači nisu tu", rekao je on.

Jevtović je dodao da crno-beli ne bi trebalo da previše razmišljaju o Voždovcu, već da "igraju svoju igru".

On nije imao mnogo prilike u drugom delu sezone, ali će je dobiti s obzirom na to da će Everton Luiz zbog povrede pauzirati nekoliko nedelja. Jevtović je rekao da je fizički spreman za sve napore.

Utakmica između Partizana i Voždovca igraće se u subotu od 15.00 na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red Star
Thursday, 10.03.2016
17:18

Za nekoga je i kaljavi sokak pravi put.

avatar
Lord of Nottingham
Thursday, 10.03.2016
16:32

Mini serija od dvije pobjede.. :o

avatar
Thursday, 10.03.2016
19:21

gljedaj svjoj kljub

avatar
Thursday, 10.03.2016
21:23

aj koj samj tjo jaj paj sajm naj vasjim vijestima

avatar
Lord of Nottingham
Thursday, 10.03.2016
20:47

Da mi to neko drugi kaze pa da razumijem, ali ti koji si konstantno na nasim vijestima.. Vazii

avatar
Dača
Thursday, 10.03.2016
15:48

A na kom smo to putu? Ako je u pitanju koridor 10 onda je sve ok.

avatar
Poznavalac
Thursday, 10.03.2016
15:06

kakav dobar put kakvi bakraci?mi smo u nevidjenom rasulu,pucamo na svim nivoima,ne znamo dal smo slabiji na terenu ili u upravi..raspad sistema ali to je i ocekivano kada nam klub vode vazura,iliev i vucelic..