Optimistička poruka iz Zvezde posle derbija: ''Sve je u našim rukama!''

Autor: Beta Beta
utorak 18.04.2017.
21:34
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je dobro što njegovi fudbaleri "ne kukaju" posle današnjeg poraza od Partizana i da ekipa sada treba da pokaže koliko je jaka.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Zvezda je kao domaćin izgubila od Partizana sa 3:1 posle čega dva kluba imaju po 40 bodova, šest kola pre kraja Super lige.

"Dobro je što nema nikakvih primedbi, niko ne kuka i plače. Još držimo sudbinu u svojim rukama, imamo šest finala u prvenstvu, plus Kup. Raspored je težak i sad treba da pokažemo koliko smo jaki i veliki", rekao je Božović novinarima posle utakmice na stadionu "Rajko Mitić".

"Jednostavno, Partizan je bio bolji. Treba da čestitamo na pobedi. Derbi je bio dobar, bez obzira na to koliko se kritikuju igre na derbijima. Psihološka prednost je bila na strani Partizana. Ne bih mnogo o igri", kazao je Božović.

On je istakao da je i dalje sve u rukama Zvezdinih fudbalera.

"Prvi smo i još zavisimo od nas. Dok god zavisimo od nas, verujemo. Da zavisimo od Partizana bi bilo teže. Sve je u našim rukama, moramo da se saberemo i počnemo da pobeđujemo", rekao je Božović.

On je naveo da su crno-beli bili mnogo agresivniji i da su više želeli pobedu.

"Bili su mnogo agresivniji, više su želeli ovu pobedu. Mada, ne mogu da zamerim i kažem da nismo hteli. Bila je velika borba, mnogo duela, faulova i grešaka na obe strane. Nismo više mogli", rekao je Božović.

Posle utakmice je došlo do koškanja fudbalera Zvezde Gelora Kange i Partizana Evertona, za šta je Božović rekao da za to ne zna, ali da tome ne treba da se pridaje pažnja.

"Ako je bilo koškanja, ne treba tome pridavati pažnju jer je to adrenalin, emocije. Mogu ljudi da se posvadjaju posle utakmice", kazao je trener Zvezde.

Upitan za strelca drugog gola Leandra Tavambu i da li ga je iznenadio trener Partizana Marko Nikolić, Božović je odgovorio da nije.

"Partizan je u poslednje utakmice igrao u toj formaciji, znali smo da je to jedna od mogućnosti. Teško je nositi se sa Tavambom jer je visok i jak, teško mu je prići. Nismo mogli da dobijemo vazdušne duele i možda je to jedan od razloga zašto smo izgubili", rekao je Božović.

Zvezda će u sledećoj utakmici gostovati Napretku u Kruševcu, a Partizan će dočekati Vojvodinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 19.04.2017
09:07

Jos jednom cestitam Partizanu na pobjedi. Bila je dobra utakmica, manje tenzija nego sto smo navikli a malo vise dobrog fudbala. E sad, zasto smo izgubili... kako je moguce da zadnjih par derbija Grof izjavi da su oni vise zeljeli pobjedu, bez odgovornosti? Moze takticki da se pogrijesi, moze igrac da pogrijesi, ali da Zvezda manje zeli pobjedu od Partizana, to ako se jednom desi ne smije duuuuuugo da se ponovi. Al eto, svasta se desava, ne vrijedi arciti tastaturu vise na takve gluposti. Nek' rade sta hoce.

avatar
MarkoSi
Wednesday, 19.04.2017
08:14

Kada partizan ima bodovnu prednost (ranijih godina) pa Zvezda ne uspe da pobedi, onda partizan ima psihološku prednost, može da se zatvori i da igra na kontre...Kada Zvezda ima bodovnu prednost, onda opet partizan ima psihološku prednost, ali je nejasno zbog čega. I da, Zvezda ne može da se zatvori i igra na kontre zato što godinama nema odbranu. Taj cirkus koji vi pravite sa raznim Fibelima, Edsonima, rekreativcem Lukovićem, Rendulićem svakako se ne može nazvati odbranom. partizan je dao 3 gola i imao još 3 zicera koje je skinuo Manojlović. Na svakoj utakmici protivnik napravi bar 3-4 stopostotne šanse i obavezno da gol i ništa se ne menja.

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 19.04.2017
04:26

Ova titula ce biti jedna od onih gde je protivnik bolji ali si je ipak uspeo uzeti. Kao npr ona zadnja pod Pizonom koju je uzeo Partizan

avatar
Доктор фудбала Гроф
Wednesday, 19.04.2017
01:59

Грофе како те није срамота. Да си човек дао би сместа одказ јер добар си тренер само за мале утакмице. Пред дерби се ствара победничка атмосфера и спрема се тактика за победу а не стално једна те иста стереотипна тактика. Ја данас ни код једног играча Звезде нисам видео жељу за победу а то је због тога што екипа није добро припремљена за дерби. Николић ти је два пута за редом очитао лекције фудбала јер си нула од тренера кад су у питању велике утакмице. Срам те било Грофе како си мали тренер. Једва чекам дан да ти видим леђа. И за крај партизану честитам што нас је данас на Маракани прегазио као плитак поток.

avatar
Wednesday, 19.04.2017
01:53

Sve je u vasim rukama... ccc... Krusevac je prvo mesto gde gubite bodove,ceka vas nas Rasovic. Pa Real sa Nisave Vam uzima meru,a sve zbog vase zlobe... Nego nesto mi nije jasno? Gdee je sad veliki Zvezdan,nema nekog saopstenja???

avatar
jv
Tuesday, 18.04.2017
23:57

Otkaz. Izgubili smo i sve je u nasim rukama?! Suplja prica, mi smo losi, ne znamo kako se igra fudbal, nista ne stima i to se videlo protiv prvog iole ozbiljnog protivnika.

avatar
Tuesday, 18.04.2017
23:41

Odsustvo pobedničkog mentaliteta, moralno-voljne osobine igrača i psihološka kompozicija tima ne obećavaju ništa dobro. Međutim, ima vremena i za jednu takvu analizu. Treba nam bar još jedan tempaš, igrač koji non stop ide pravo na protivnički gol poput Pantele, vrši pritisak na protivničku odbranu. I jedan življi zadnji vezni poput Duljaja. I najzad, CEO KLUB TREBA DA SE MOTIVIŠE.

avatar
LoleRava
Tuesday, 18.04.2017
22:01

Kakav demagog,sta on prica,sam sebe zakopava,daj cuti molim te.

avatar
SvetskiSampion
Tuesday, 18.04.2017
21:53

Poslednjih godina su uvek motivisaniji i vise zele pobedu sta se cudis nego motivisi igrace i na kraju stavi nasu decu a ne 6 stranaca koje boli uvo.

avatar
Доктор фудбала Гроф
Wednesday, 19.04.2017
02:00

Док је Гроф у Звезди тај филм нећеш гледати.

avatar
Nikola Bizmark
Wednesday, 19.04.2017
09:10

Kako da ih motiviše kad je morao da uvede Srnića kako bi na terenu bilo jednak broj zvezdine dece na obe strane,mislite o tome

avatar
eldoctore
Tuesday, 18.04.2017
21:50

E zvezdo zvezdo.u 3 derbija si imala 5 suteva na gol,2 poraza i jedan neregularni remi.sve je u rukama terze i kokeze al realno sa ovom igrom sramoya je da se osvoji titula.

avatar
Tuesday, 18.04.2017
21:44

Jedva čekam kad će Grof da produži ugovor. Partizan je pobedio najlakšeg protivnika u plej ofu, svi ostali će nas daleko više namučiti jer su jednostavno kvalitetniji od zvezde. Samo da nam Grof ostane na zvezdinoj klupi što duže, da Bog da vladao tamo još 50 godina :D

avatar
Darko123456
Tuesday, 18.04.2017
22:37

Nek produzi , i dobijajte svake godine u derbiju , a mi svake da uzmemo titulu , i samo uzivaj u pobjedi :)

avatar
Tuesday, 18.04.2017
21:43

Da sve zavisi od vas lako bi bilo Partizanu ali kao što ne zavisi od nas ne zavisi ništa od vas. Nažalost to je današnjica srpskog fudbala.

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 18.04.2017
21:40

Zabole mene za poruku. Sto mi lepo ne objavite komentare na vreme nego tako stoje na cekanju? Nikako to da resite...