Oprez - "Đavolja posla"!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 31.10.2014.
18:11
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Trener fudbalera OFK Beograda Dejan Đurđević smatra da treba biti jako oprezan na gostovanju Radničkom 1923 jer "fenjeraš" ima kvalitet da iznenadi favorizovane "Romantičare".

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Fudbaleri OFK Beograda u sredu su nastavili sa serijom sjajnih rezultata koji im posle deset odigranih kola garantuju šestu poziciju na superligaškoj tabeli.

Remi izboren u Humskoj u zaostalom susretu 7. kola JSL daje "Romantičarima" za pravo da u duel sa Radničkim 1923 uđu kao favoriti.

Dejan Švaba Đurđević imao je prilike da vodi kragujevački Radnički pa red gostovanje svog tima na "Čika Dači" poziva na oprez iako protivnik zauzima poslednju poziciju na tabeli.

"Gostovanje u Kragujevcu je jedno od najtežih i veliki ispit za nas. Na ovoj utakmici moramo da pokažemo kontinuitet. Tabela pokazuje da rezultat treba da ide u našu korist, ali znamo da i domaćin juri bodove i da poseduje kvalitet. Imali su dosta turbulencija i promenili su trenera, ali i nama bodovi takođe trebaju" jasan je Đurđević.

"Romantičari" u nedeljni duel sa Radničkim 1923 ulaze nakon remija sa Partizanom koji je obeležila i fantastična partija mladog golmana Stefana Čupića.

"Slažem se da nas u Kragujevcu očekuje teška utakmica, ali imamo sjajnu priliku da potvrdimo kvalitet. Moramo odigrati pametno pre svega kako bismo napravili dobar rezultat, a uradićemo sve da sačuvamo mrežu" poručio je golman OFK Beograda.

Utakmica 11. kola Jelen Superlige između Radničkog 1923 i OFK Beograda igra se u nedelju sa početkom od 13 časova i 30 minuta na stadionu "Čika Dača" u Kragujevcu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke