Ono kad ti srce zauvek ostane u Partizanu - Žo, Leo, Aleks...

Autor: Darko Mitrović
subota 18.10.2014.
22:55
Izvor: Sportske.net

Večerašnji, 147. fudbalski ''večiti derbi'' i pobedu Partizana od 1-0 pomno su pratili i nekadašnji košarkaši ovog kluba, koji večeras ne kriju oduševljenje trijumfom ekipe Marka Nikolića.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Naravno, jedan od prvih koji se oglasio tim povodom, čestitajući fudbalerima Partizana jeste doskorašnji kapiten šampionskog košarkaškog tima crno-belih, Francuz Žo Lovernj.

Ovaj momak danas igra u moskovskom Himkiju, ali za njega ne važi ona izreka ''daleko od očiju, daleko od srca''.

Njemu je Partizan i dalje u srcu, što je i večeras pokazao, i to ne samo onaj tim u kome je nastupao i sa kojim je osvajao titule, već i čitava crno-bela porodica.

A maltene isto to može da se kaže i za njegovog zemljaka Lea Vestermana, koji od ove jeseni brani boje Limoža, ali takođe nije propustio priliku da dodatno ulepša ovo veče navijačima crno-belih.

On je na svom profilu retvitovao čestitku Aleksa Marića, još jednog bivšeg košarkaša Partizana, koji danas brani boje izraelskog Makabija iz Tel Aviva.

Valjda su i to crno-beli ''časovi ljubavi'' o kojima je trener košarkaša Partizana Duško Vujošević često govorio svih ovih godina...




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke