Onjilo traži isplatu duga

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.07.2014.
10:15
Izvor: Sportske.net

Nigerijski internacionalac Ifeani Onjilo zatražio je od čelnika Crvene zvezde da mu isplate zaostala dugovanja kako bi nakon toga seli za sto i dogovorili se o sporazumnom raskidu saradnje.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda mogao bi da uđe u novu sezonu bez internacionalaca u timu što bi bio prvi put posle mnogo godina.

Nakon što se Abiola Dauda dogovorio sa Viteseom u timu Nenada Lalatovića jedino još Ifeani Onjilo "brani čast" igrača koji nisu rođeni u Srbiji ali ne još dugo.

Nigerijac je zatražio od Uprave da mu isplati dugovanja kako bi se potom selo za sto i dogovorio sporazumni raskid saradnje jer Nenad Lalatović ne računa na tamnoputog napadača u narednoj sezoni.

Upravo je Ifeani Onjilo najbolji pokazatelj kako se u Zvezdi poslovalo prethodnih godina jer je nekadašnji prvotimac Javora u klub stigao nakon što je izrešetao mrežu crveno-belih u Ivanjici a potom je na "Marakani" pokazao da nema kvalitet za igranje u Zvezdi.

Problem je, međutim, taj što je Onjilo preplaćen i što je Zvezda na njemu izgubila veliku svotu novca koja je mogla da se utroši znatno racionalnije.

Posle svega, čelnicima kluba ostaje da kako znaju isplate dugovanja Nigerijcu kako slučajno Onjilo ne bi pribegao podnošenju tužbe pred Arbitražnom komisijom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke