On je spreman da ''gine'' za Srbiju, Muslin je na potezu!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.02.2017.
10:15
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Ipak, pre eventualnog poziva u nacionalni tim, neophodno je da se u nastavku sezone dokaže i u svom novom klubu. A počeo je odlično!

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Doskorašnji napadač poljske Legije Aleksandar Prijović ove zime se preselio u Grčku, gde će u narednom periodu nositi dres ekipe solunskog PAOK-a.

I već na startu je pokazao da će biti veliko pojačanje, pošto je u meču sa Asterasom proteklog vikenda za dvadesetak minuta na terenu upisao i gol i asistenciju, za pobedu ekipe Vladimira Ivića od 3:2.

Naravno, posle meča je presrećan, a u izjavi za ''Blicsport'', ne krije da se uskoro nada i pozivu selektora Slavoljuba Muslina.

''Trener PAOK-a Vladimir Ivić je insistirao na mom dolasku. I jedan od glavnih razloga što sam se odlučio da igram u grčkoj ligi je da bih bio na skeneru selektoru Srbije Slavoljubu Muslinu.

Pružiću maksimum na terenu i ako ostvarim dobar učinak, naravno da ću očekivati poziv u nacionalni tim. Spreman sam da ginem za Srbiju, to se nikada nije dovodilo u pitanje'',
jasan je Prijović.

U prilogu su svi golovi sa jučerašnje utakmice. Prijović jepostigao drugi, a asistirao kod trećeg gola PAOK-a.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
despot
Monday, 06.02.2017
19:45

Glavobolje na poziciji centarfora, kao i uvek. Mitrović proživljava najteže trenutke karijere, kao šlag na tortu mu je došlo katastrofalno izdanje u porazu u FA Kupu protiv Oksforda, trenutno je treći centarfor kluba koji igra sa jednim u prvoj postavi. Pavlović se vratio u prvu postavu Kopenhagena koji je na čelu tabele u Danskoj, ali je dao samo jedan gol na prethodnih 14 utakmica od kojih je sve startovao.. Ne znam koja mu je uloga u napadu Kopenhagena, i šta ga drži u timu s obzirom da ni asistencije ne beleži. Stojiljković ima nedefinisan status u trećeplasiranoj Bragi, čas odigra ceo meč - čas presedi ceo meč - čas se povredi - i samo dva gola u ligi ove sezone. Pešić je zacementiran za klupu Atalante. Prijović, poput Pešića i Mitrovića, kao glavni adut ima visinu i igru u vazduhu, a kao glavnu manu sporo kretanje. Voleo bih da vidim nekog pokretljivijeg na najisturenijem mestu u našoj reprezentaciji, da brzinu naših krila ne umrtvi neko u napadu. Šaponjić i Jović bi se uklopili u takav profil ali je njihova trenutna epizoda u Benfici, i to drugom timu, razočaravajuća. Da li je vreme za Uroša Đurđevića? JSL je posebna priča, daleko je to od nekog merila. Da li probati sa nekim ko po vokaciji nije centarfor ali bi mogao da se snađe u toj ulozi, tipa Sulejmanijem, Kataiem, Živkovićem? Na Muslinu nije lak zadatak, ali nadam se da će napraviti barem jednu rokadu među napadačima koje pozove, da unese malo svežine.

avatar
Igornopolis
Wednesday, 08.02.2017
02:38

Sve si napisao brate. Ja bi ili s laznim spicem Kataiem ili da se Djurdjevic pozove ali to se nece desiti zbog iritantnog (meni licno) forsiranja u21 reprezentacije i konstantnog podudaranja termina utakmica A i mlade selekcije. Isto ce biti sad 24 Marta a vise je nego ocigledno da imamo par kvalitetnijih igraca na par pozicija medju mladima ali..nMitroguz je doduse vec dokazao da neigranje u Newcatlu ne utice toliko na njegovu reprezentativnu formu. U svakom slucaju, meljemo Gruziju. Zanji Musline!!

avatar
Cole MCM
Monday, 06.02.2017
16:55

Ima stofa lik bas, legao bi nam

avatar
Amar Zornic
Monday, 06.02.2017
12:12

Po partijama iz LS definitivno zasluzuje sansu