On je pravi heroj Crvene Zvezde!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 28.09.2017.
22:25
Izvor: Sportske.net

Zvezda je slavila u Kelnu i to bez primljenog gola, a velike zasluge idu i na račun sjajnog Milana Borjana.

Epa/Srđan Suki
Epa/Srđan Suki

Povezane vesti

Izabranici Vladana Milojevića slavili su na gostovanju nemačkom Bundesligašu, na kraju je bilo 0:1, a još jednu sjajnu partiju pružio je i golman koji je letos pojačao "crveno-bele", Milan Borjan.

Sjajni čuvar mreže sa kanadskim pasošem, od starta je pokazao da poseduje kvalitet, spasao je Zvezdu u nekoliko navrata protiv praške Sparte, pa potom i protiv Krasondara, a na visini zadatka je bio i večeras.

Imao je nekoliko sigurnih odbrana, posebno u smiraj susreta, kada su fudbaleri Kelna na sve načine pokušavali da poravnaju rezultat, imao je i sreće u par navrata, kada su Bitenkort i Miloš Jojić pogađali stative.

Ali, sreća prati hrabre, pa tako ne treba zaboraviti da je zbog povrede koju je zaradio na meču protiv BATE Borisova, Borjan propustio dve utakmice u prvenstvu i da je i pred susret drugog kola grupne faze Lige Evrope protiv "Jarčeva" bio pod znakom pitanja.

Ipak, Borjan je stisnuo zube, stao među stative večeras, a i sam priznaje da mu nije bilo lako, jer su se bolovi povremeno vraćali.

"Ruka je dobro, bilo je bolova, ali hvala Bogu sve je prošlo kako treba.

Imao sam problema tokom utakmice, svaki šut, svaki dodir koji sam imao sa loptom, osećao sam bol, ali taj bol doživljavam samo ja i niko drugi.

Hvala Bogu sve je ispalo kako treba, što je najbitnije, nismo primili gol, odbrana je odradila svoj posao maksimalno, tako da bih bio zahvalan njima i celoj svojoj ekipi što su se tako dobro borili i što su odradili posao",
izjavio je Borjan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sashki
Friday, 29.09.2017
05:30

Ovo je čisto rezultat borbenosti čitave ekipe. Još da kanga nije sebičan mogli smo rešiti utakmicu u prvom poluvremenu (mada taktički jesmo)

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 29.09.2017
02:09

Borjan je heroj pravi Srbija i srpska dijaspora pobedu u Nemackoj slavi.

avatar
Nemanja K Xavi
Friday, 29.09.2017
00:07

Nije on heroj, heroji su svih njih 11, tako da to veze nema, ne treba iydvajati pojedinca

avatar
Al(a)din
Thursday, 28.09.2017
23:05

Bravo tebi veceras si bio odlican

avatar
Filip MUFC
Thursday, 28.09.2017
22:41