On bi u Zvezdu, a hoće ga Marsej...

Autor: Darko Mitrović
subota 28.06.2014.
20:12
Izvor: Sportske.net

Talentovani napadač OFK Beograda Aleksandar Čavrić nedavno je, jasno i glasno, istakao svoju najveću želju kad je u pitanju ime kluba u koji bi prešao kad dođe vreme za rastanak sa ''Romantičarima''. Ipak...

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Aleksandar Čavrić je proteklu sezonu završio sa 11 postignutih golova, zahvaljujući čemu je podelio treće mesto na listi strelaca sa Daudom, Mirosavljevićem i Škuletićem.

Naravno, tim učinkom je izazvao interesovanje brojnih klubova tokom ovog leta, ali da se samo on pita, dileme ne bi bilo - Crvena zvezda bi bila njegov izbor!

On je to nedavno i potvrdio, ističući da je od malih nogu veliki navijač Crvene zvezde i da mu je primarni cilj da tokom fudbalske karijere obuče dres voljenog kluba.

Međutim, ako je verovati tvrdnjama novog generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdana Terzića, koji uverava da ovog leta na Marakanu neće stići niko iz OFK Beograda, izgleda da će Čavrić na ostvarenje svog sna morati još da sačeka.

U međuvremenu, kako prenose ''Novosti'', za Čavrića se interesuju i klubovi sa zapada Evrope, pre svih francuski Marsej, ali i Lion i švajcvarski Bazel.

Navodno, Marsej je u celoj priči u prednosti, jer im je za Čavrića stigla preporuka od Josipa Skoblara, nekadašnjeg fudbalera OFK-a, koji je sada jedan od zaduženih za sportska pitanja u Marseju.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke