Olimpijakos našao pojačanje na "Marakani"?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 28.05.2016.
10:16
Izvor: Sportske.net

Gostovanje Olimpijakosa u Beogradu poslužilo je šefu stručnog štaba grčkog šampiona da na delu vidi izabranike Miodraga Božovića i da u svoju beležnicu zapiše ime igrača koji bi mogao da mu pojača konkurenciju u timu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Olimpijakos nedavno je odigrao prijateljski meč sa Crvenom zvezdom u Beogradu, a trener grčkog sastava Marko Silva iskoristio je tu priliku za "skautiranje" fudbalera srpskog šampiona.

Šef stručnog štaba Olimpijakosa pokazao je interesovanje za desnog beka Crvene zvezde Marka Petkovića (23) pa ostaje da se vidi da li će čelnici grčkog šampiona krenuti u akciju i otkupiti od "bratskog kluba" doskorašnjeg mladog reprezentativca Srbije.

"Znam da su se Grci zainteresovali posle nedavnog prijateljskog meča na inicijativu trenera Silve, ali, videćemo... Imam još godinu dana ugovor. Pita se i Zvezda, mada, ako bude povoljna ponuda, onda nema razloga da ne dođe do dogovora" kaže Petković za dnevni list "Sport".

Momak rođen u Sremskoj Mitrovici preselio se u Crvenu zvezdu iz OFK Beograda 2012. godine, a tokom prethodne tri sezone višestruko je uvećao svoju vrednost na fudbalskom tržištu.

Ne treba zaboraviti da je Marko Petković imao tešku povredu ligamenata kolena koja mu je napravila velike probleme u smislu afirmacije na velikoj sceni. U poslednjoj utakmici sezone povredio je zglob i ostaje da se vidi kada će biti spreman za izlazak na teren.

Olimpijakos nije jedini klub koji je pokazao interesovanje za Marka Petkovića, jer desnog beka crveno-belih prati i Fiorentina, a na čelnicima Crvene zvezde je odluka da li će prihvatiti ponudu ukoliko je bude bilo.

Podsećamo da je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio da odlazaka iz kluba neće biti do kraja kvalifikacija za evropska takmičenja, što bi u slučaju Olimpijakosa moglo da predstavlja problem jer će se taj klub u kvalifikacije za Ligu šampiona uključiti od trećeg kola, tek nešto kasnije od beogradskih crveno-belih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CZYNWA
Saturday, 28.05.2016
13:53

Obavezno ga prodati, dok mozemo uzet kakve-takve pare. Dovedemo Stojkovica ili jos bolje Ninkova i nismo nista izgubili, a imamo boljeg igraca.

avatar
jv
Saturday, 28.05.2016
12:40

A dovedemo Stojkovica, jeftinijeg i boljeg!

avatar
Џејсон Стејтамм
Saturday, 28.05.2016
12:25
avatar
Doktor Trax
Saturday, 28.05.2016
10:59
avatar
kizito
Saturday, 28.05.2016
10:48

Bilo bi lepo da Petkovic oslobodi tu poziciju.Kanula bi neka para,a za njega se zamena lako nadje a verujem i makar malo kvalitetniji igrac.Takvih ima dosta i u nasoj ligi.

avatar
Lord of Nottingham
Saturday, 28.05.2016
10:44

Ovo bi bilo odlicno, prodamo Petkovica i dovedemo Stojkovica za manje pare