Olakšanje - Milić nije teže povređen

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 11.04.2017.
11:49
Izvor: Sportske.net

Krilni napadač Crvene zvezde Nemanja Milić trebalo bi da bude spreman za duel u Čačku, a povreda zadobijena na gostovanju Radu svakako ga neće sprečiti da nastupi u 154. "večitom" derbiju.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Pobeda koju su fudbaleri Crvene zvezde ostvarili na gostovanju Radu pomalo je ostala u senci povrede Nemanje Milića koji je zamenjen na poluvremenu.

Trener aktuelnog šampiona Srbije Miodrag Božović izjavio je posle meča na Banjici da se ne zna koliko je povreda teška zbog čega je među navijačima postojala bojazan da Milić neće biti spreman za predstojeći "večiti" derbi.

Olakšanje je usledilo nakon dodatnih pregleda na kojima je utvrđeno da nema ozbiljnije povrede primicača i da bi Nemanja Milić mogao da bude u timu već za duel sa Borcem.

"Javio se bol u primicaču, ali nije ništa strašno" potvrdio je Nemanja Milić.

Bivši fudbaler Spartaka stigao je na "Marakanu" u minulom prelaznom roku, a do povrede Džona Ruiza imao je status rezerviste.

Pošto nije izvesno da će se Džon Ruiz oporaviti do 154. "večitog" derbija za stručni štab Crvene zvezde bilo je jako značajno da može da računa na Nemanju Milića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Tuesday, 11.04.2017
18:29

Meni bi bilo olaksanje da znam da ovaj operisani nece igrati. Ovo je vise olaksanje za Partizan.

avatar
ljutica1
Tuesday, 11.04.2017
15:53

Uh... i meni lakse sad.

avatar
Tuesday, 11.04.2017
14:01

Pomoćni sudija je najbolje zvezdino krilo i najbolji zvezdin bek. Totalno je nevažno da li će igrati Milić, Srnić, Ruiz, Adžić ili Džajić.