Okupili se ''Orlovi'' - Nije teško igrati za Srbiju?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.11.2015.
17:20
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Reprezentacija Srbije okupila se u ponedeljak, na početku priprema za predstojeći prijateljski meč protiv Češke.

BETA/AP Photo/Darko Vojinovic
BETA/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Koga je sve selektor Radovan Ćurčić pozvao za pomenutu utakmicu, koja se 13. novembra igra u Ostravi, možete da vidite OVDE, a reprezentativci Srbije su posle današnjeg okupljanja odradili i prvi ''trening oporavka''. Od sutra će se početi i sa taktičkim pripremama za duel sa Česima.

U današnjem obraćanju novinarima, reprezentativac Zoran Tošić je izrazio nadu da će ''Orlovi'' odigrati kvalitetan meč protiv Češke i potvrditi uspon forme.

''Pruža nam se prilika da potvrdimo dobru formu, koju smo iskazali tokom septembra i oktobra. Nama je jako žao što nismo uspeli da se plasiramo na evropsko prvenstvo. Imamo sada pred sobom priliku da se na miru ,,prestrojimo" za naredne kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji", izjavio je Tošić. 

Optimista je i Aleksandar Mitrović.

''Kada god se igra u nacionalnom dresu motiva uvek ima. Pred nama su sledeće godine nove kvalifikacije i to vreme treba iskoristiti da se što bolje pripremimo'', istakao je napadač Njukasla.

Sličnog je mišljenja i vezista Olimpijakosa Luka Milivojević.

''Treba uvek naći motiv kada se igra za državni tim. To nije teško, jer svi želimo da igramo u nacionalnom dresu", rekao je Milivojević.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT SEMPRE PER TE
Monday, 09.11.2015
18:30

Stojkovic (Dmitrovic)- Ivanovic, Tomovic, Spajic, Mladenovic (Kolarov)- Gudelj (Petrovic/Milivojevic), Matic- Tosic, Ljajic (Tadic), Kostic (Katai)- Skuletic (Mitrovic). Odmah imate i klupu:-) SRBIJA!!!

avatar
ppera 1
Monday, 09.11.2015
18:25

Evo, rasplakaše me... :-)

avatar
REVOLT SEMPRE PER TE
Monday, 09.11.2015
18:22

Sta je sa onom istragom u vezi utakmice u Jerevanu, zelim istinu!!!