Okupili se 'Orlići', otpao povređeni Živković

Autor: Beta Beta
ponedeljak 06.10.2014.
17:18
Izvor: Beta

Novi problemi za selektora Ćurčića pred meč sa Španijom stiže u vezi sa fudbalerom Partizana.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Mlada reprezentacija se okupila u Staroj Pazovi pred utakmice baraža za Evropsko prvenstvo u Češkoj, koje će igrati protiv Španije.

Najnovija vest je to da je fudbaler Partizana Andrija Živković zbog povrede se nije pojavio na okupljanju mlade reprezentacije Srbije, pa će selektor Radovan Ćurčić u toku dana pozvati novog igrača.

Ćurčić je rekao da je selektor Španije Albert Selades pozivanjem Iska iz Real Madrida pokazao koja je ambicija te ekipe.

"Podatak da se u njihovoj selekciji nalazi i Isko jasno pokazuje sa kakvom ambicijom španija učestvuje u baražu. španija je veliki favorit, to je istina, ali se ni mi nećemo lako odreći učešća na završnom turniru u Češkoj", rekao je Ćurčić na okupljanju.

Ćurčić je dodao da je Španiji stalo da se plasira na kontinentalni šampionat i odbrani trofej, ali da će njegova ekipa učiniti sve da pokaže svoje vrednosti.

"Sastav Španije pokazuje sa koliko motiva ulazi u predstojeće duele. Očito je da Španija daje veliki značaj tim mečevima i da joj je stalo da odbrani titulu. Mi ćemo sa naše strane učiniti sve da u tim utakmicama pokažemo naše vrednosti", kazao je Ćurčić.

Prva utakmica baraža igraće se u petak, 10. oktobra u Jagodini, dok je revanš četiri dana kasnije u Kadizu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke