Ognjenović odabrao za turnir u Škotskoj

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 13.03.2017.
13:10
Izvor: Sportske.net

Selektor kadetske reprezentacije Srbije Perica Ognjenović saopštio je spisak igrača na koje računa za elitnu rundu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Kadetsku reprezentaciju Srbije od 17. do 22. marta očekuje učešće u elitnoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a protivnici će joj biti selekcije Škotske, Švajcarske i Crne Gore.

Turnir će biti održan u Škotskoj, a prvu utakmicu "Orlići" igraju 17. marta protiv selekcije Švajcarske.

"Pred nama je veoma zahtevan turnir na koji sve selekcije dolaze sa velikim očekivanjima. Očekuju nas teški dueli, prvi protiv Švajcarske koja u svojim redovima ima igrače iz oba velika kluba koji stanuju u Mančesteru. Škoti su domaćini a u ovom uzrastu, poslednji put, bili su bolji od nas i naravno da sada želimo revanš. Ostala je Crna Gora koju niko ne sme da potceni, jer takođe poseduje kvalitet. Mi u sve mečeve ulazimo sa jasnom ambicijom da overimo vizi za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj" kazao je selektor Perica Ognjenović.

Selektor je za turnir u Škotskoj pozvao je sledeće fudbalere:

Golmani - Miloš Gordić (Crvena zvezda), Aleksa Milojević (Jagodina);

Igrači - Svetozar Marković (Partizan), Mihajlo Nešković (Vojvodina), Zlatan Šehović (Partizan), Vladimir Jovan Pavlović (Sport Tim, Banjaluka), Igor Šehapi (Partizan), Milutin Vidosavljević (Čukarički), Vanja Zvekanov (Spartak), Armin Đerlek (OFK Beograd), Ivan Ilić (Crvena zvezda), Željko Gavrić (Crvena zvezda), Filip Stuparević (Voždovac), Dimitrije Kamenović (Čukarički), Boris Popović (Turs, Francuska), Aleksandar Kostić (Crvena zvezda), Marko Janković (Crvena zvezda), Slobodan Babić (Rad);

U prethodnoj rundi kvalifikacija Srbija je izborila plasman na turniru koji se u oktobru 2016. igrao u Italiji. "Orlići" su savladali tada BJR Makedoniju (3:1) i Albaniju (2:0), a u meču koji nije uticao na plasman poraženi smo od Italije (0:2).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kamiondzija
Monday, 13.03.2017
18:13

Cuj ovo-perica ognjenovic selektor???? strasno....Lalatovic-selektor, Muslin-selektor, Ko´keza predsednik fss...ima li neki zvezdas da nema funkciju???Tole super liga je bila smesna za ovu sadasnju! Ne zelim da me neko pogresno shvati! Zaista nemam nista protiv da dobar STRUCNJAK bude na polozaju pa bio on iz zvezde ili partizana...ali ovo strucnjaci???? Lalat je ok, ostali dosli po naradjenju

avatar
X
Monday, 13.03.2017
15:04

Srecno coveku koji nikada nije vodio ekipu na nekoj zvanicnoj utakmici i koji je uskratio mesto nekom ozbiljnom treneru koji je mogao nesto da uradi sa ovom decom.