Ognjenović: "Nedostajalo sportske sreće"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.05.2017.
14:47
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Selektor kadetske reprezentacije Srbije Perica Ognjenović smatra da je "Orlićima" nedostajalo sportske sreće za plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Kadetska selekcija reprezentacije Srbije ostala je bez plasmana u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Hrvatskoj iako je uoči poslednjeg kola imala sve u svojim rukama.

"Orlići" su u poslednjem meču grupne faze takmičenja primili gol u poslednjem minutu što je naš nacionalni tim ostavilo bez plasmana u četvrtfinale.

"To je fudbal. Ove dečake očekuje dosta ovakvih utakmica u nastavku karijere. Nedostajalo je malo sportske sreće" rekao je selektor Perica Ognjenović.

Srbija je takmičenje po grupama završila sa tri osvojena boda, koliko su imale Republika Irska i Bosna i Hercegovina, ali su "Orlići" ostali u tupom uglu trougla.

"Na kraju se plasirala Irska, koja je najmanje pokazala. Platili smo danak zamoru i malom fondu igrača. Na ovako teškom takmičenju, u ovako zahtevnom sistemu, mnogo smo se istrošili i to nam je nedostajalo u ovoj utakmici" rekao je Ognjenović.

Prvo mesto u Grupi C osvojila je reprezentacija Nemačke koja je na tri utakmice postigla 15 golova i osvojila maksimalan broj bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mario Žile Stajić
Wednesday, 17.05.2017
19:27

Samo vi ucite djecu da kalkulisu I budu kukavice od samog starta ! Ti si kriv I tacka . Nemoj da trazis opravdanja za kukavicluk i da prizivas srecu , jer sreca prati hrabre !!!

avatar
Stevan Sremac
Thursday, 11.05.2017
19:06

Oduvek je bio ništa i niko, samo što su ga drugi izvikali i gurnuli kao neku zvezdinu zvezdu. Totalna neznalica ali.. tu je Kokeza.

avatar
Markic85
Wednesday, 10.05.2017
17:20

Svasta zaista, kakva izjava... nismo igrali 5 a oni svi po 3 utakmice, a drugi deo ne bih ni komentarisao; ntrebalo je ici na pobedu protiv najslabije reprezentacije u grupi a ne igrati na bod kada se znalo da Nemci vode od 8 minuta, vec posle 21-og je bilo 3:0, strasno, kakva netakticnost; sa jednim datim golom IZ PREKIDA zaista nedostatak SRECE; i bolje je ovako, nego da smo prosli dalje, da se odmah vidi; iz moralnih razloga licno bih podneo ostavku a ne davao ovakve izjave. P.S. Na stranu to sto sam simpatizer C.Z. realno posle pobede protiv Iraca, moralo je ici na pobedu danas, a protiv Nemaca isvesti kombinovan tim i ici na sigurno ako vec igramo ziheraski...

avatar
Gogi-11
Wednesday, 10.05.2017
17:02

Ja se samo pitam ko gura ove pocetnike da budu selektori koji su tu kriterijumi,dali je dovoljno da covek hoce da bude selektor ili treba da ima i nekog iskustva? Ovi lopovi iz saveza upropašću nam decu polako ali sigurno....nije ni čudo da sve što valja beži što dalje može...

avatar
svojnasvome
Wednesday, 10.05.2017
16:48

Odlazi bre....kakva sreca sa bosnom bre

avatar
prike
Wednesday, 10.05.2017
15:12

Ето, Немци увек имају среће... К'о ми у ватерполу.

avatar
LoleRava
Wednesday, 10.05.2017
15:02

Ti si kriv ,niko drugi nije,pa barem preuzmi odgovornost,kakva su ovo opravdanja,mali fond igraca,sta pricas covece.Treneri koji ne preuzimaju odgovornost,nema gore!