Oglasio se Spartak: "Nadamo se da neće biti igre van terena"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.04.2016.
16:30
Izvor: Sportske.net, tanjug.rs

Predstavnici superligaša iz Subotice oglasili su se pred sutrašnji meč polufinala Kupa i izrazili nadu da "neće biti igara van terena" koje bi onemogućile "Golubovima" da se sportski bore za plasman u finale.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Spartak u sredu će ugostiti Partizan u okvir revanš susreta polufinala Kupa Srbije, a tim povodom je danas izdato saopštenje u kojem se traži da Sudijska organizacija obezbedi pravedan tretman za oba tima.

"Očekuje nas najznačajnija utakmica u ovoj godini, u kojoj će nam biti omogućeno da pokažemo sve što znamo i umemo. Bar se mi tako nadamo. Nadamo se da neće biti igre van terena i da se Spartaku neće ukinuti osnovno sportsko pravo, a to je pravo na pobedu", navodi se u saopštenju Subotičana.

Kako se ističe, u ovom klubu smatraju da je fudbalska organizacija u Srbiji toliko jaka da može da podnese teret i pritisak i da je moguće da u fer i sportskoj utakmici "mali klub" pobedi "veliki klub" ili David da pobedi Golijata.

"Ovo će biti veoma teška utakmica za suđenje i pritisak na sudije koje budu sudile ovu utakmicu biće ogroman. Spartaku se ukazuje šansa da ponovi istorijski uspeh i da se plasira u finale Kupa Srbije. Momci koji budu sudili ovu utakmicu imaće zadatak, pre svega, da izdrže i da ne podlegnu pritiscima sa bilo koje strane".

Iz Spartaka poručuju da u "ovakvoj postavci stvari ne žele da budu topovsko meso, da se rezultat utakmice unapred zna i da se utakmica ne rešava na terenu".

"Ako je neko nekome nešto dužan neka mu to vraća na nekom drugom mestu, a ne u sredu u Subotici. Očekujemo i od od naših sportskih prijatelja iz Partizana da se priključe ovim našim apelima i pozivamo ih da urade sve da se pitanje pobednika reši u sportskoj i fer utakmici u kojoj ćemo zajedno uživati", zaključuje se u saopštenju.

Revanš utakmica polufinala Kupa Srbije između Spartaka i Partizana igra se u sredu od 16.30 sati na Gradskom stadionu u Subotici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 19.04.2016
21:38

Kao protiv Donjeg Srema kad ste ostali u SL? Licemerni satelitu!

avatar
Revolt revolta
Wednesday, 20.04.2016
00:41

Da,sudije su resile da pokradu Partizan kao protiv Vose u finalu kupa pre par godina (i mnogim drugim mecevima,prebrojavanje je bespotrebno,mogla bi se knjiga napistati).Osecaj za realnost 0 bodova

avatar
Ivancz
Tuesday, 19.04.2016
19:29

Sudija je na terenu!!!

avatar
Dejan Samatovic
Tuesday, 19.04.2016
19:12

Sve samo ne posteno,Odavno postenja nema u nasem fudbalu.

avatar
bobar84c
Tuesday, 19.04.2016
18:58

Videli ste kako je prosao Radnicki is nisa, ne nadajte se boljem tretmanu.

avatar
Petronije
Tuesday, 19.04.2016
17:20

Zašto ste takvi? Partizan uvek igra pošteno... na prevaru.