Oglasio se pretučeni član Partizanovog obezbeđenja: ''Ništa mi nije jasno...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.05.2016.
22:50
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

U najnovijoj epizodi ''Partizanovog vesnika'' na TV Partizan, prikazana je i ekskluzivna izjava Boža Kumburovića, čoveka koji je nedavno ispred stadiona u Humskoj brutalno pretučen.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Par dana posle hapšenja počinilaca ovog teškog incidenta, oglasio se i Božo Kumburović, član obezbeđenja kluba iz Humske, čije je prebijanje ispred stadiona do sada videlo oko milion i po ljudi, zahvaljujući kamerama koje su snimile ovaj nemili događaj.

On je gostovao u emisiji ''Partizanov vesnik'' na klupskoj televiziji i u razgovoru sa voditeljem Željkom Pantićem izneo svoju verziju dešavanja koja su nas sve zaprepastila.

''Sve sam ovo doživeo kao jedan vandalski čin. Ja sam radio svoj posao, časno i korektno, ne želeći nikome da nanesem bilo kakvo zlo.

Napadnut sam na radnom mestu, bio sam u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. Nisam očekivao to, izašao sam iz automobila bez želje da bilo koga napadnem i mislim da se i na snimku vidi sve to.

Nisam ni u snovima očekivao da se to desi. Ja sam sportista, živim sportski život, radim svoj posao za koji sam angažovan, časno, korektno i ispravno.

Ne znam šta bih rekao, jer ništa mi nije jasno...

Čitav život živim u uverenju da nikada drugima ne treba činiti ono što ne želiš da se desi tebi'',
objašnjava Kumburović.

Kako se i moglo pretpostaviti na osnovu snimka, jer se po dolasku na parking najpre srdačno pozdravio sa napadačima, Kumburović ih je znao iz viđenja, ali ono što se odmah zatim dogodilo nije mogao ni da nasluti.

''Jednog od ovih mladića sam znao iz viđenja, par puta sam ga sreo u gradu, ali kada sam izašao iz auta nisam očekivao da bi bilo ko želeo da mi nanese zlo.

Ja radim ovde u Partizanu, nisam uličar, ja sam čovek sporta. Ne znam šta bih rekao, ne bih poželeo bilo kome da se ovo desi...'',
dodaje Kumburović.

Mnogi su se pitali koliko će mu trebati vremena za oporavak, a Kumburović otkriva da je već sutradan mogao da trenira.

''Sutradan sam čak i džogirao, koliko sam lako to podneo, ali posle svega shvatio sam da neko može da vas napadne u sred bela dana, bez povoda. Ne živimo valjda u vreme Huna, varvara, gde nije bilo zakona i ljudskih vrednosti...

Razočaran sam i u jedan deo javnosti koji je na neki način i podržao taj vandalski čin'',
priznaje Kumburović, a kompletan snimak razgovora sa njim možete da vidite OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Љута Крајина
Wednesday, 11.05.2016
12:48

Само ме занима с које си ти трибине дошао и по чијем налогу у Партизан. Невероватно је колико шљама и неморала има у мом Партизану. Био сам активан навијач, сада сам само Партизановац али туга ме хвата када видим какви се сви ликови врзмају око вољеног клуба.

avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 11.05.2016
10:33

ne pravi se Tosa, dobro znas ti sve njih, svi ste vi isti krimosi iz kraja, tj juzne tribine, i od kad to obezbedjenje zivi sportski, ako ti sport nazivas dzogiranjem i dizanjem tegova da bi se nabildovao i mogao da radis kao obezbedjenje tu nema ni trunke sporta, ne lazi ove tvoje napaljene navijace...

avatar
Wednesday, 11.05.2016
10:11

Imao covek vec sutradan trening, boli njega...

avatar
Yes We Can
Tuesday, 10.05.2016
23:37

Svaka mu cast za izjavu! Korektno i ljudski! Zato smo neki na svu srecu napustili tu ludu Srbiji...