Oglasio se Muslin - Tošić i Fejsa, gde je veći problem?

Autor: Beta Beta
sreda 02.11.2016.
14:45
Izvor: Beta

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da se nada da će Duško Tošić biti spreman za okupljanje pred meč s Velsom i dodao da je nastup Ljubomira Fejse neizvestan.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Selektor Muslin je ispratio mečeve minulog kola Lige šampiona u kojima su Duško Tošić i Ljubomir Fejsa morali pre vremena da okončaju susrete Bešiktaš – Napoli i Benfika – Dinamo Kijev.

Radi se o igračima koji se nalaze na spisku za predstojeći kvalifikacioni duel sa Velsom u Kardifu i prijateljski meč protiv Ukrajine.

"Pričao sam sa Duškom Tošićem. Čini se da je situacija u njegovom slučaju pozitivna. Čekamo dodatne izveštaje, nadamo se da će biti spreman za okupljanje. Sve ide u tom smeru", rekao je Muslin za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

"Što se tiče Ljubomira Fejse i dalje nemamo detaljan uvid u težinu njegove povrede, zbog dodatnih lekarskih pregleda.

U ovom trenutku, utisak je da je situacija teža nego kod Tošića. Uglavnom, na spisku za predstojeće mečeve imamo 26 igrača i za sada neće biti naknadnih poziva"
,
dodao je selektor Srbije.

Utakmica između Srbije i Velsa u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. igra se 12. novembra u Kardifu.

--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Џими Флојд Хаселбанк
Wednesday, 02.11.2016
19:26

Малоприје сам читао и састав Велса и чини ми се да они уопште немају јачи састав од нашег. Највећа разлика су по мом мишљењу Бејл и Ешли Вилијамс, јер ми на тим позицијама немамо играче тог калибра. Матић и Џо Ален не могу уопште да се пореде, док је Тадић, по мом субјективном мишљењу, квалитетнији играч од Ремзија. Имају и солидног бека Бена Дејвиса, ни то не треба заборавити. Све у свему, мислим да смо по именима егал, можда и мало јачи. Ако успијемо зауставити Бејла - на коњу смо.

avatar
Wednesday, 02.11.2016
16:30

Igrali ili ne igrali nema razlike.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 02.11.2016
16:00

Sta to zajednicko imaju muslin, pizon i slinisa? Da malo pomognem, nije rec o tome da su sva trojica zvezdasi i da su (bili) nasi selektori, a mislim da to sto ih povezuje dosta toga objasnjava kad je rec o nekim stvarima.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 02.11.2016
15:49

Tako je, nemoj ti nikoga zvati, na kraju ce levog bocnog igrati Krstajic. Umesto da je obrnuto...

avatar
England
Wednesday, 02.11.2016
17:20

Ne znam sto dobijas minuse kad si u pravu. I ja ne znam stvarno koga misli staviti na levi bok, Mladenovic je toliko dobar, da ga u Kelnu vise ni u protokolu nema :D

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 02.11.2016
18:24

P.S. Problem je u tome sto bi svakako morao da pozove jos nekog jer Tosic ne bi znao kako se zove (a vec ne zna kako se preziva:-D) ako bi morao da cuva Bejla Hahaha Neka pozovu Dragana Sarca:-)

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 02.11.2016
18:09

Zato sto sam iskren i bez dlake na prstu:-D Mozda on sam zaigra tu, ko zna? :-D