Oglasio se Muslin posle prelepih golova Adema Ljajića!

Autor: Darko Mitrović
utorak 18.10.2016.
17:21
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Posle briljantne partije Adema Ljajića u pobedi Torina nad Palermom i dva majstorska gola koja je postigao, svoj komentar dao je i selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin.

Beta/Mike Palazzotto/ANSA via AP
Beta/Mike Palazzotto/ANSA via AP

Povezane vesti

Međutim, iako se pre početka meča između Palerma i Torina pojavila informacija da je Slavoljub Muslin otputovao na lice mesta da uživo prati nastup potencijalnog reprezentativca, selektor je to demantovao u izjavi za ''Blic''.

Ljajića jeste gledao, ali samo preko ''malih ekrana''.

''Nisam bio na Siciliji, ne znam otkuda su se uopšte pojavile takve informacije. A, Ljajića jesam gledao, ali preko televizije. Bio je to odličan meč, uživao sam'', izjavio je Muslin.

Naravno, ljubitelje fudbala u Srbiji sada najviše zanima da li je Ljajić svojom odličnom partijom uspeo da se nametne za predstojeći kvalifikacioni meč između reprezentacija Velsa i Srbije.

Muslinov odgovor je i dalje - zagonetan.

''Kada neko onako odigra, pa još postigne dva efektna gola, ne ostavlja prostor za neku posebnu priču. Ljajić je bio odličan, njegovi kvaliteti nisu sporni. O drugim stvarima, o tom-potom'', poručio je Muslin i dodao da je Ljajić jedan od igrača koje ''intenzivno prati''.

Takođe, pohvalio je i rad trenera Torina Siniše Mihajlovića, dodajući da se raduje svakom uspehu naših stručnjaka koji rade u inostranstvu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

25 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ml
Wednesday, 19.10.2016
12:25

Andrija Zivkovic mozda po kvalitetu i prvi za tu poziciju, definitivno to nije pozicija o kojoj treba da brinemo, odgromna guzva

avatar
Tuesday, 18.10.2016
21:01

Kod Ljajića postoje dva problema: moralno-voljne osobine i odnos prema grbu ove države. Ljajić iz ove zadnje utakmice je neophodan reprezentaciji. Ostaje da se prati, pa ako ponovi dobre igre, onda OK.

avatar
Jeison Murillo
Wednesday, 19.10.2016
23:45

O cemu ti to,kakvom odnosu prema grbu? Pa Ljajic je prije nego je prihvatio poziv da zaigra za selekciju Srbije imao pozive nekoliko reprezentacija iz okruženja da zaigra za njih,ali ih je ovaj odbio jer mu je zelja bila da igra za reprezentaciju drzave gdje je rodjen. Tačka.

avatar
mile_vinjak
Thursday, 20.10.2016
00:46

... I uvek odigrao dobro za reprezentaciju, davao golove, asistirao, i trčao i radio za tim više nego što se od jedne 10ke može očekivati. To što nije pravoslavac i monarhista pa mu se ne sviđa himna ga ne čini manje Srbinom, niti će zbog toga lošije da odigra za reprezentaciju, čak naprotiv, stalno će morati da se dokazuje. Da nije tako, sigurno se više ne bi ni vraćao u reprezentaciju posle svega.

avatar
DEL PIEROO
Tuesday, 18.10.2016
19:51

Dema i vise nego potreban, veliki propust ako ga ne pozovu odmah, decko je fudbaler nije pevac, svi oni kojima to bode oci nek se sete da je isti taj Adem srusio Albaniju, on je tu da igra fudbal, ne da peva i nema dalje rasprave i potrebe za ovakvim izjavama

avatar
odzvucnika
Tuesday, 18.10.2016
19:16

muslin kulturan i odmeren covek uz to odlican trener koji je nastimovao repku samo tako

avatar
Ninoslav Krejic
Tuesday, 18.10.2016
19:03

Dobar je Ljajic bio bi nam od velike koristi

avatar
Peđa3
Tuesday, 18.10.2016
18:13
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 18.10.2016
17:48

Kojim drugim stvarima?!

avatar
Djole Djokic
Tuesday, 18.10.2016
17:44

Ljajic nam je potreban, ne moze Tadic bas sve sam, jos ako se ne daj boze povredi, Ljajic ga jedini moze zameniti.

avatar
Jeison Murillo
Wednesday, 19.10.2016
23:53

Zar da jedan Ljajic bude zamena nekom Tadicu??? Ej Tadicu,zvezdi Sunderland-a,Southampton-a ili kako se vec zove taj klub u kome ovaj igra ?!!