Oglasio se Mitar: "U Partizanu sam zaradio 1.000 evra!"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.01.2016.
22:30
Izvor: Sportske.net

Brzo su jučerašnje izjave Alberta Nađa stigle do "Sent Džejms Parka" zbog čega je i Aleksandar Mitrović rešio da iznese svoju verziju priče.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Bivši kapiten i sportski direktor FK Partizan Albert Nađ u utorak je javnosti predočio kako su talentovani fudbaleri kluba iz Humske prodavani u vreme dok je na čelu kluba bio Dragan Đurić, a tom prilikom pomenut je i transfer Aleksandra Mitrovića.

Govoreći o tome šta se sve dogašalo tokom leta 2013. godine kada je Mitrović prodat Anderlehtu, Albert Nađ je otkrio kako je otac napadača Njukasla pretio da će baciti bombu na stadion u Humskoj.

"Do drame je došlo zato što Nađ tada nije uspeo da pronađe novog napadača. Posle EP je sve bilo u redu, a kako se bližio kraj prelaznog roka, to mu više nije odgovaralo. Te priče da je moj otac pretio bombama su smešne, on je čovek gospodin i nikada ne bi ulazio u tako nešto" počinje svoju priču Aleksandar Mitrović.

U intervjuu za "Novosti" bivši napadač Partizana predočio je javnosti kako ne želi da se o njemu govori kao o nekom ko je želeo da napusti klub samo da bi zaradio veliki novac.

"Iz svega što sam pročitao ispada da mi je bilo najvažnije da po svaku cenu odem iz Partizana i zaradim veliki novac. To jednostavno nije tačno, i nikada neću dozvoliti da se na takav način priča o meni i narušava se moj odnos sa klubom koji volim najviše na svetu i u koji ću se, ako bude sreće, ponovo vratiti" objašnjava Mitrović.

Momak koji trenutno brani boje Njukasla ističe da je od svoje devete do petnaeste godine putovao od Smedereva do Beograda na treninge, a u to vreme Partizan nije želeo da ga stipendira.

Kada je došlo vreme za potpisivanje profesionalnog ugovora Mitrović je parafirao a da pre toga nije pročitao šta u njemu piše. Danas, Mitar otkriva da je potpisao ugovor koji mu je garantovao 12.000 evra za godinu dana, a od svega je dobio jednu mesečnu platu!

"Želeo sam samo da budem igrač Partizana, da postanem profesionalac. Sada nema potrebe da bilo šta krijem, dobio sam po slovu ugovora 12.000 evra za godinu dana" kaže Mitrović i dodaje,

"Odgovorno tvrdim da mi je od ugovornih obaveza isplaćeno samo 1.000 evra, i taj novac sam dobio uoči odlučujućeg prvenstvenog derbija, onog koji je Partizan dobio sa 1:0 u Humskoj golom Miloša Jojića" ističe Mitrović.

Na kraju, Aleksandar Mitrović poručuje da Alberta Nađa poštuje kao legendu kluba iz Humske, ali da ne dozvoljava da bilo ko dovodi u pitanje njegovu ljubav prema Partizanu.

"Ne želim da me neko pljuje pod velom priče o ljubavi i da govori o tome kako bi se tukao za Partizan. Ja sam se takođe tukao za Partizan, dobijao i kartone i batine. Propatio sam mnogo zbog moje ljubavi, poslednji iz generacije dobio stan na Medaku, pa sam čak i više putovao do škole u Zemunu nego pre toga" u dahu priča Mitar.

"Igrao sam po nekoliko minuta do ulaska u prvi tim, ćutao, trpeo i patio. E zbog svega toga ne dozvoljavam da se moja emocija prema Partizanu dovodi u sumnju. Nisam od onih koji se busaju, Partizan je od mene zaradio sedam-osam miliona, prošao sam sito i rešeto, i često zamišljam dan kada ću ponovo obući taj dres i zaigrati pred 'Grobarima'" zaključio je Mitrović.

Navijačima šampiona Srbije ostavljamo da sami rasuđuju šta su prave istine i čija je ljubav prema klubu veća, a naš je zaključak da sve ono što slušamo u poslednje vreme ne priliči klubu sa tradicijom koju poseduje Partizan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Johny Bro
Thursday, 28.01.2016
10:21
avatar
kun95
Thursday, 28.01.2016
15:34

Najbolji odgovor.

avatar
Anti Beogradjani
Thursday, 28.01.2016
03:50

Tesko partizanu sa ovakvim ljudima koji ''udaraju''na svoju decu.juce udarali na zivkovica danas na mitra I tako redom.dovoljno je pomenuti da je za ulazak u prvi tim partizana I zvezde potrebno da se vladajucoj upravi gurne 30000 eu da bi igrali.pa mozete zamisliti sta su njihove porodice prozivele da bo ti fudbaleri bili gde su,I sta su preziveli predsednici I koliko su para strpali u svoj dzep na kontu toga

avatar
K-A-L-U
Thursday, 28.01.2016
01:18

Sta rade ove uprave od mog voljenog kluba.. :(

avatar
gosfkcz
Thursday, 28.01.2016
00:57

Pretvorili ste se u zabavni program tipa farme... Samo jos da se DV oglasi.

avatar
BarsaSaMarsa10
Thursday, 28.01.2016
00:33

Svaka cast za ovo,nisam neki ljubitelj Mitrovica i mislim da je dosta precenjen igrac,ali ovom izjavom je objasnio sve...Dakle duguju mu 11 000 evra,koji su vrv otisli u neciji dzeb,i sto je najtuznije nit je on jedini nit je takva situacija samo u Partizanu.

avatar
PLAYBOY
Thursday, 28.01.2016
00:06

a Djura lagano uziva na Karibima sa svim tim pokradenim parama, cita ove vesti i grohotom se smeje jer mu ne mogu nista nazalost :(

avatar
The Real Man
Wednesday, 27.01.2016
23:49

Nismo mi ni svesni kakvi lopovi nam sede u upravi kakvi lopovi su sedeli u upravi!! Mitar nema razloga da laze, znaci od njegovog ugovora 11000 evra je ostalo neisplaceno, jel misli neko da su pare ostale u Partizanu?? Ovakvih slucajeva ima jos sigurno, sa jos vecim parama i sve te pare je neko strpao u dzep!! Ja mogu da razumem da to rade ljudi koji nikad nisu igrali u Partizanu, ali da to rade ''legende'' kluba to ne mogu! To isto trenutno radi Iliev, zivi bili pa videli!! Covek prodaje maglu evo vec 2 meseca!

avatar
REVOLT SPT BuNT
Wednesday, 27.01.2016
23:37

-Cak i u dolini gladnih je lakse naci hleb nego zahvalnost za hleb-

avatar
Krcunijo najboLa si!
Wednesday, 27.01.2016
23:35

za sve ovo je kriv ko? djuric i nesposobna uprava koji nisu mogli ni sponzora da nadju a kamo li da placaju igrace? na kraju ce ispasti a verovatno i jeste da se duguje i ostalima!

avatar
bobar84c
Thursday, 28.01.2016
01:15

Sponzora? Koliko ste odigrali utakmica u evropi ? Vrlo je sposobna uprava bila svoju korist. https://www.youtube.com/watch?v=IA7AN16bMJ0