Oglasio se Leonardo, podrška ''bratu'' Evertonu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.02.2017.
17:47
Izvor: Sportske.net

Nedugo posle današnjih rasističkih uvreda kojima je bio izložen Everton Luiz, reagovao je i njegov zemljak i saigrač Leonardo.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Partizan je uspešno započeo drugi deo sezone, ali je minimalna pobeda nad Radom (1:0) ostala u senci teških rasističkih uvreda na račun Evertona Luiza od strane navijača Rada.

Partizanov Brazilac je posle meča emotivno reagovao, žestoko pogođen tim uvredama, pa je u jednom trenutku i sam nepristojno gestikulirao, a ubrzo mu je i na Instagramu pružio podršku njegov najbolji prijatelj iz ekipe Partizana, Leonardo da Silva Souza.

''Teško je kada se vidi da rasizam još živi i tužno je videti takve scene, koje nas bole. Ono što je dobro je naša pobeda, koju smo očekivali.

Zajedno smo u svemu ovome, brate moj, u dobru i u zlu. Bog je veliki i ne odbacuje svog sina. Hvala na sjajnoj utakmici danas, gospodine'',
poručio je Leonardo, uz zajedničku fotografiju sa Evertonom.

É duro ver que o racismo ainda não acabou e tristes ver certas cena que machuca mais o bom foi a vitória que todo mundo esperava estamos juntos nessa Meu irmão fazem o mal que fazemos o bem Deus é grande e não abandona seu filho obrigado pela grande partida de hoje senhor 🙏🏻👊🏻⚽️⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫ It's hard to see that racism is not over yet and sad to see certain scene that hurts more the good was the victory that everyone expected we are together in this My brother do evil we do good God is great and does not abandon his son thanks for the great match Today's sir ⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫

A post shared by Leonardo Souza (@leozim42) дана 19. Феб 2017. у 7:29 PST

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak