Oglasio se Kačar, da li se Zvezda uzalud nada?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.05.2016.
14:11
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Po završetku sezone u Bundesligi, o Gojku Kačaru je u srpskim medijima počelo da se piše kao o potencijalnom pojačanju Crvene zvezde. Kakve su šanse crveno-belih da se to i dogodi?

hsv.de
hsv.de

Povezane vesti

Dvadesetdevetogodišnji Gojko Kačar broji poslednje dane u ekipi nemačkog Hamburga, sa kojim je ove sezone osvojio 10. mesto u Bundesligi.

Ovog leta će postati slobodan igrač, promeniće sredinu, a u domaćim medijima je već najavljen kao jedno od mogućih pojačanja Crvene zvezde u pohodu ka Ligi šampiona.

Međutim, u izjavi ''Novostima'', srpski inrternacionalac ističe da je na takve spekulacije već navikao godinama unazad, a istina je da ima znatno drugačije planove, koji nisu vezani za povratak u Srbiju.

''Svake godine u ovo vreme kreće priča da se vraćam u srpski fudbal, u Partizan ili Zvezdu, pa zašto ne bi i sada to bila tema.

Istekao mi je ugovor sa Hamburgom, slobodan sam igrač i istina je da ima nekoliko zainteresovanih klubova. Moja želja je da nastavim karijeru u inostranstvu'',
jasan je Kačar.

Njemu narednih dana ostaje da ispuni i preostale obaveze u Hamburgu, da odigra par revijalnih mečeva, posle čega može na odmor.

Kačar je najavio da će deo odmora provesti u rodnom Novom Sadu, pa je to možda Zvezdina šansa da ga crveno-beli ipak ubede da se predomisli...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Monday, 23.05.2016
09:20

Bolje se fokusirajte na Jankovica ako vec hocete nekog iskusnog da dovedete a ne na 5 frontova, od koga su 4 nerealna. Uostalom, nismo u mogucnosti da trazimo igrace koji su se afirmisali napolju i koji i nakon sto postanu slobodni igraci mogu da nastave da igraju napolju u nekom drugom klubu.

avatar
mmmm
Sunday, 22.05.2016
17:00

Mislim da nam ovaj inace i nije potreban

avatar
Peđa3
Sunday, 22.05.2016
16:54

Pametan čovek!

avatar
Fair Play
Sunday, 22.05.2016
16:13

Znamo mi to ali nešto mora da se piše. Vraćaju se samo oni što nemaju više gde.. Gojko je navijač Partizana ali ne oseća takvu ljubav prema klubu kao prosečan navijač jer je prvo branio boje Vojvodine, tamo je zavoleo NS i svoj klub a onda otišao i potpuno je očekivano da nema momak nameru da se vraća, pa nije lud.

avatar
Sunday, 22.05.2016
17:33

Hvala Bogu da je (jos) neko od vas to priznao...

avatar
Sunday, 22.05.2016
17:39

Pardon, ti si Partizanovac, ali svejedno, znam da je tacno to sto pises...

avatar
indija durot
Sunday, 22.05.2016
14:15

Ekstra bi bilo ali jako tesko,bar ne ove godine.