Oglasio se i Luka Jović: ''Hteo sam najbolje...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.10.2014.
00:02
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Dan posle 147. večitog derrbija u kome je mogao da se proslavi, ali umesto toga dobio ulogu tragičara, talentovani Luka Jović smatra da je ''krivac'' za promašaje možda i njegova velika želja da se upiše u strelce u derbiju.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Dve velike prilike koje je Luka Jović propustio u prvom poluvremenu meča sa Partizanom u Humskoj, surovo je u nastavku kaznio Nikola Drinčić, onim projektilom iz slobodnog udarca u 77. minutu.

Dan posle svega, kad su se utisci slegli, 17-godišnji napadač objašnjava zbog čega nijedna lopta nije završila u Lukačevoj mreži.

''Hteo sam najbolje, ali sam promašio čitav gol... Verovatno od ogromne želje da matiram golmana Partizana nisam uspeo da uputim loptu na pravo mesto. Ali, nisam se pokolebao i uporno sam nastojao da se nađem u dobroj poziciji'',
objašnjava Jović, a prenose ''Novosti''.

U drugoj situaciji, takođe u prvom poluvremenu, Bosančić mu je sjajno asistirao, ali je njegov šut ovoga puta bio traljav...

''Pobegao sam Stankoviću, ali u odsudnom trenutku se nisam snašao. Dešava se... šteta je za mene i klub da je na kraju usledila kazna Partizana'', dodaje Jović, za koga, kako sinoć rekosmo, radi vreme i čije ćemo golove tek imati prilike da gledamo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke